Transformers

Transformers Robots in Disguise findes i 3 typer.

  • 1 step Changers, hvor du i ét trin kan transformere figuren.
  • 3 step Changers, hvor du i 3 enkle trin kan transformere figuren.
  • Warriors, hvor transformeringen kræver 7-9 trin.

Transformers - læs den spændende historie

Vi følger begivenhederne i Transformers Prime: Predacons Rising. Bumblebee vender tilbage til Jorden efter at have modtaget en mystisk besked fra Optimus Prime. Beskeden fører ham til Cybertron-fangeskibet, Alchemor, hvorfra en ny Decepticon-fraktion er blevet befriet og nu terroriserer vores nye store metropol: Crown City!

Nyt team af unge Autobots

Bumblebee er nødt til hurtigt at danne et team af unge Autobots: en cool oprører "Bad Boy", en Gung Ho elite-kadet, en bombastisk Dinbot og sidst, men ikke mindst, en hyperaktiv mini-con til at tage sig af de tekniske og overvågningsmæssige opgaver. 

Alle de "nye" Bots kan uddele en seriøs omgang bøllebank, men de er relativt uerfarne – i hvert fald med hensyn til at arbejde sammen som et team af Transformers. Derfor må Bumblebee påtage sig rollen som både teamleder, coach og babysitter, når "Team Bumblebee" etablerer deres operationsbase og går i gang med at spore og fange deres nye fjender.

Optimus Prime vender tilbage

Den vigtige Transformers Robots in Disguise Optimus Prime træder til og vejleder Bumblebee, når det for alvor brænder på. Optimus Primes virkelige rejse og udfordring begynder, når han skal møde sine forgængere: de 12 Primes. 

Nu skal Bumblebee lære at udfylde Optimus Primes sko som teamleder. Hans nye rekrutter skal arbejde sammen som en velsmurt maskine, og Optimus Prime skal gennemgå sin skæbnebestemte udvikling til Optimus Supreme... Og det skal alt sammen ske, inden vores nye fjender slår sig sammen og går i aktion! Der er med andre ord masser af udfordringer for Transformers Robots in Disguise.