Dyrefigurer

Find dine børns absolutte yndlingsdyr blandt vores store udvalg af dyrefigurer her på Bilka.dk. Med de mange forskellige dyr kan du hurtigt komme i gang med legen.

Dyrefigurer til børneværelset

Hvad er dit barns yndlingsdyr? Søde hunde, bløde isbjørneunger samt katte, er sikre vindere – og i den mere vilde boldgade er der farlige tigre eller forhistoriske, frygtindgydende dinosaurer også favoritter blandt de mindste. Uanset hvilket – eller hvilke – dyr som netop din pige eller dreng er særlig vild med, kan du finde det som en dyrefigur her på Bilka.dk, hvor vi har et væld af forskellige dyr. Det gælder alt fra almindelige husdyr som heste, grise og hunde til mere eksotiske dyr som løver, tigre og pandaer.

Dyrefigurer er dekorative og kan uden problemer gå som flotte nips-elementer på børneværelset. Men de er naturligvis mere end dét. Med dyrene får børnene ikke mindst vakt deres nysgerrighed omkring naturen og (dyre)verdenen omkring os. De får også større viden om deres yndlingsdyr og resten af dyreverdenen. Når du køber og giver en dyrefigur til dit barn, er det nemlig helt oplagt, at du også lærer barnet alt, hvad der er at vide om netop dét dyr.

  • Pynt børnenes værelse med deres yndlingsfigur
  • Væk deres nysgerrighed med forskellige dyrearter
  • Vælg imellem både husdyr og eksotiske dyr

Størstedelen af de dyrefigurer, som vi forhandler her på Bilka.dk, kommer fra den tyske legetøjsproducent Schleich, hvis udvalg af forskellige dyrearter er stort. Fælles for dem alle er, at Schleich-dyrefigurerne er udført yderst detaljerede og derfor meget virkelighedstro. Udover de virkelighedstro dyrefigurer fra Schleich, finder du naturligvis også andre sjove, søde og seje figurer. Se hele udvalget her på siden, hvor vi har samlet alle vores dyrefigurer.

 

Hvilken dyrefigur skal jeg vælge?

Der er heldigvis ingen grænser for, hvilke eller hvor mange dyrefigurer, du må eller skal vælge. Hvad du skal have for øje, når du køber dyrefigurer, er, at de passer til aldersgruppen. På den måde sørger du for, at dit barn får det optimale ud af legetøjet og undgår unødige uheld. De fleste af vores dyrefigurer passer til børn, der er over 3 år.

 

Bestil dyrefigurer til børneværelset på Bilka.dk

Når du har fundet de dyrefigurer, som din dreng eller pige ønsker sig allermest, kan du bestille dem hjem online på Bilka.dk i dag. Inden du afslutter, kan du med fordel kaste et blik blandt vores store udvalg af øvrigt legetøj. Vi giver desuden altid ubegrænset returret at gøre godt med.