LEGO® Shop

Gå på opdagelse i LEGO® universet her på Bilka.dk og se vores store udvalg af nye og klassiske byggesæt fra den populære danske legetøjsproducent, der gennem generationer har bragt glæde og leg til børn i alle aldre.

LEGO® katalog for voksne

Dyk ned i en verden af muligheder, og lad dig inspirere til dit næste store byggeprojekt med det nyeste LEGO katalog for voksne her på Bilka.dk.

Læs det nye LEGO® katalog

Få inspiration til din næste vilde kreation, find hyggelige byggesæt til de mindste eller dyk ned i alle de populære LEGO serier i det nye LEGO® katalog. Her finder du spændende nyheder for både store og små.

Opdag en sjov, ny verden!

LEGO® City åbner døren til en verden fyldt med sjov, spænding og action. Se hele vores udvalg af LEGO® City på Bilka.dk.

På eventyr med LEGO® Friends

Kom med vennerne Aliya, Paisley, Leo, Liann, Zac, Olly, Autumn og Nova på eventyr i byen Heartlake, hvor der ingen grænser er for hvad der kan ske! Udforsk, byg og leg på de steder, hvor de bor, går i skole, arbejder og hænger ud. Find de mange LEGO® Friends legesæt på Bilka.dk og start eventyret i dag.

LEGO® klodser – en verden af muligheder

LEGO® klodser er kendt og elsket af børn og voksne i hele verden – og det med god grund! Grundlæggeren af the LEGO® Group, Ole Kirk Kristiansen, fandt på brandnavnet LEGO ved at sammensætte ordene ”leg” og ”godt”, hvilket netop er LEGOs vision: Børn skal inspireres til sjove lege, som de også kan lære noget af.

I starten lavede virksomheden kun trælegetøj, men så spirrede idéerne hos Ole og han opfandt den legendariske LEGO klods. I dag er the LEGO Group en af verdens allerstørste producenter af legetøj, og er endda blevet kåret til ”Århundredets legetøj” flere gange!
 

Udvikling og læring med LEGO byggesæt

LEGO® byggesæt er et stort hit blandt børn, men også blandt deres forældre. Dette skyldes at LEGO klodser inspirerer og motiverer børn til god leg, hvor kreativitet, systematisk tankegang og motorisk udvikling er i fokus. LEGO produkterne er samtidigt banebrydende og innovative indenfor nye måder at lege på, og derfor følger the LEGO Group tidens trends og udvikler løbende nye koncepter, hvor klodsen indgår i legen.

I de fleste LEGO byggesæt medfølger der en byggevejledning, så du selv kan bygge præcis det legetøj, der er vist på LEGO æsken. Men du kan også bruge din fantasi og kreativitet og bygge noget helt andet – det er nemlig kun fantasien der sætter grænser!
 

Mange timers sjov og kreativ leg med farverige LEGO klodser

Når først man har fået åbnet for en LEGO® æske, kan der sagtens gå flere timer, hvor børnene er travlt beskæftiget – selv voksne kan også blive grebet af stemningen! Med de farverige LEGO klodser er der nemlig uendelige muligheder.

De forskellige LEGO byggesæt lægger op til kreativ udfoldelse, hvor børn kan skabe deres egne historier eller eventuelt tage udgangspunkt i kendte figurer. Med LEGO® Star Wars kan man f.eks. genskabe situationerne fra de kendte Star Wars film. Med de nye LEGO® DREAMZzz™ legesæt kan legen f.eks. også tage udgangspunkt i den nye serie LEGO DREAMZzz tv-serie.
 

LEGO® byggesæt til alle på Bilka.dk

Gå på opdagelse i vores LEGO® shop og find lige præcis de LEGO æsker som du ønsker dig, eller som passer bedst til netop det barn, som du vil give en gave til.

  • Til de mindre børn er LEGO® DUPLO perfekt, da klodserne er større end almindelige LEGO klodser. Herved kan børn i alderen 1½ til 4 år nemmere få fat i klodserne og de risikerer ikke at komme til skade ved at sluge dem.

  • LEGO® City er der fart på legen med bl.a. politi, røvere, brandmænd, tog og biler. Disse LEGO æsker henvender sig derfor især til børn som elsker fart over feltet.

  • LEGO® Friends handler om fem veninder, som laver alle mulige sjove aktiviteter sammen. Med disse æsker kan børnene lege og imitere den virkelige verden og hænge ud med deres venner.

  • Produkter målrettet de lidt ældre børn og voksne er f.eks. LEGO® Technic og LEGO® Architecture, hvor byggeudfordringerne er lidt sværere.

LEGO® æsker åbner op for en verden fyldt med byggemuligheder, og de sjoveste og mest udfordrende byggeoplevelser starter her på Bilka.dk. Så klik dig rundt i vores LEGO® shop og lad dig inspirere af de mange forskellige LEGO temaer. Bilka.dk er dit lokale Hypermarked - vi har noget for enhver!