Brio legetøj og togbanner til børn
Brio legetøj og togbanner til børn

BRIO

BRIO producerer klassisk legetøj, der findes hos mange børnefamilier grundet den gode kvalitet, det tidsløse design og innovative stil, der støtter børn i deres udvikling. På Bilka.dk kan du finde et bredt udvalg af BRIO legetøjsprodukter, herunder den klassiske gåvogn, der hjælper dit barn til at tage sine første skridt, samt diverse tog og togbaner.

Se alle produkter

Kategorier

Træ = BRIO

Træ er det vigtigste materiale til BRIOs mange legetøjsmodeller, som er blevet produceret i mere end 100 år. BRIOs filosofi er, at træ er et tidsløst materiale, der naturligt motiverer til leg blandt både børn og voksne. Samtidig er træ et meget holdbart materiale – det er hårdt og meget svært at slå i stykker.

Bøg er det mest anvendte materiale til BRIO produkterne. Alt det træ, som BRIO bruger i produkterne er FSC-mærket. Det betyder, at træet kommer fra genplantede skove, og sikrer dermed at vores miljø ikke bliver ødelagt. BRIOs trælegetøj er malet med vandbaseret maling, samtidig med at trælegetøjet er testet grundigt. Det betyder, at det er sikkert for babyer at sutte på og bide i produkterne.

BRIO legetøjet vækker barndomsminder

Navnet BRIO vækker gode barndomsminder hos mange, og det er netop BRIOs mission. BRIO laver kvalitetslegetøj, der er innovativt, støtter børns udvikling og holder til mange timers leg. BRIO fremstiller gåvogne og legetøj til de mindste, men også togbaner og byggelegetøj til de lidt ældre.

BRIO er kendte for deres tidsløse design og holdbarhed og findes af gode grunde i mange hjem, børnehaver og vuggestuer. Den første togbane i træ fra BRIO så dagens lys helt tilbage i 1958, og i dag har BRIO det største udvalg af trælegetøj, herunder togbaner og alt tænkeligt tilbehør.

Legetøj fra BRIO motiverer børn til at opdage, udforske og lære. Samtidig kan BRIO være med til at udvikle børns motorik. Du kan f.eks. lade dit barn tage sine første skridt med en gåvogn. Eller se nærmere på BRIOs klassiske babylegetøj, som dit barn kan skubbe rundt med eller trække efter sig. Legekomfuret af træ introducerer dit barn til madlavning og rolleleg, ligesom barnevognene også er garanti for mange timers sjov leg.

God leg gør verden til et bedre sted at være

Velkommen til BRIO, en virksomhed hvor vi har prioriteret leg i mere end 130 år. Med deres produkter får du og dit barn en unik legeoplevelse, som sætter gang i fantasien; den berømte trætogbane BRIO World, Builder byggesystem, ikonisk legetøj til de mindste og legetøj, der indbyder til at bruge fantasien i legen. BRIO mener, at børn er verdensmestre i at fylde legen med kreativitet og aktiviteter, og målet er at møde dette på en sikker og udviklende måde. Se glæden i barnets øjne, når det leger med BRIO, og lad dig selv blive inspireret til leg! 
 

Børn tænker ikke på sikkerhed. Det gør BRIO

BRIO ønsker at give alle en god barndom, men vil også gerne give alle en lys fremtid. Derfor fremstilles alt vores trælegetøj af FSC®-certificeret træ, og vores miljømæssige ansvar er en del af vores produkter i træ. Certificeringen betyder, at alt træ, som anvendes i vores produkter, kan spores og garanterer, at råvarerne kommer fra lovlige skovhugstkilder. Læs mere om FSC®-certificering hos BRIO.

Det perfekte supplement til det massive bøgetræ er plastik, og det kan formes efter vores fantasi. Men det er ikke alt plastik, der er anvendeligt, derfor benytter BRIO udelukkende PVC- og phthalatfrie  materialer. De lever op til over 40 love og standarder indenfor sikkerhed. Hvert år gennemfører virksomheden mere end 1.000 tests, hvor de kontrollerer for kemikalier og tester kvaliteten igen og igen for at sikre, at legetøjet er sikkert for børn at have i hænderne.