Børnetøj

Det er vigtigt, at dit barn har noget fornuftigt og smart børnetøj, som er med til vise, hvem de helt præcist er. Her på siden finder du derfor en bred vifte af lækkert tøj til børn med søde motiver og i skøn kvalitet, der kan falde i dit barns smag.

Børnetøj med kendte figurer

Nyheder til børn

Se hele udvalget af det nyeste børnetøj til børn i alle aldre. Du finder børnetøj i alle de nye farver, mønstre og styles så børnene er klar til at gå en nye sæson i møde med en opdateret garderobe. 

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til børnetøj

 

Børnetøj - til alle de glade stunder!

Baby, barn eller teenager? Måske har du én af delene eller én af hver i hjemmet. Uanset har de brug for tøj til alverdens begivenheder. Det kan være flyverdragter til børnehavens strabadser, varmt overtøj til sneboldkampe eller shorts og badetøj til den varme badeferie.

Det er vigtigt at have tøj til børn, der passer til livets mange begivenheder og til hverdagen generelt. Derfor har barnet ofte brug for en bred garderobe, der indeholder tøj til de varme og kolde dage, praktisk tøj, der må blive beskidt og fint tøj til livets fester.

 

 

Tøj til børn kan udtrykke personlighed

Tøj til børn er med til at udtrykke, hvem barnet er. Det er altså ikke blot praktisk, men der ligger også en del personlighed i det tøj, dit barn bærer. Derfor kan du opleve, at dit barn gerne vil have medbestemmelse i, hvilket tøj der skal købes.

Det kan f.eks. være, at dit barn helst vil gå i bukser, farverigt tøj eller tøj uden mønster. Det er meget individuelt, hvor meget børn går op i tøj og hvad de helst vil have på. Derfor kan det være en god idé at lade dit barn kigge med på computeren eller telefonen, når der skal vælges tøj.

 

Klik nyt børnetøj hjem

På Bilka.dk kan du finde skønt tøj til børn på nettet, som dit barn står og mangler. Vores udvalg af tøj til børn spænder bredt og dækker mange behov for mærke, farver og mønstre. Se det spændende udvalg af tøj til piger og drenge, som bl.a. indebærer:

  • Flyverdragter til de eventyrlige dage i børnehaven.
  • Det smarte tøj med seje motiver.
  • Pæne klæder med glimmer og pailletter.

 

Ovenstående er blot et udpluk af vores udvalg af skønt tøj til børn. Det er vigtigt, at børn får en god start på livet. Det kan vi på Bilka.dk forhåbentlig gøre lidt nemmere med vores praktiske og smarte beklædning til både piger og drenge.

Sådan vælger du den rigtige flyverdragt

Skal dit barn have en ny flyverdragt? Så læs med her. Vi giver dig gode råd til, hvordan du finder den helt rigtige flyverdragt, der passer til dit barn. Du kan bl.a. læse meget mere om, hvordan du finder den rette størrelse og hvordan du vedligeholder den.

Find cool tøj til børn på Bilka.dk

Gå på opdagelse i vores flotte udvalg af børnetøj til alle aldre og begivenheder. Om det er til en sommerdag i børnehaven, første skoledag for det nye skolebarn eller noget helt tredje, så tilbyder vi børnetøj til det hele.

Du ka’ til hver en tid handle på Bilka.dk. På den måde kan du bestille, når du har tid og lyst samtidig med, at du undgår at stå i kø til kassen. Så har du god mulighed for at finde noget skønt beklædning, som dit barn kan bruge.

Det kan virke svært at købe børnetøj på nettet. Derfor har vi på Bilka.dk ubegrænset returret. Så hvis dit barn hellere vil have trøjer eller bukser i andre farver eller motiver, kan du nemt bytte det. Bare husk din kvittering og at tøjet skal være i original og intakt emballage.