Børnetøj

Det er vigtigt, at dit barn børn har noget fornuftigt og smart tøj, som er med til vise, hvem de helt præcist er. Her på siden finder du derfor en bred vifte af billigt tøj til børn med både søde motiver og skøn kvalitet.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Børnetøj - til alle de glade stunder!

Baby, barn eller teenager? Måske har du en af delene eller en af hver i hjemmet. Uanset har de brug for tøj til alverdens begivenheder. Det kan være flyverdragter til børnehavens strabadser, varme bukser til sneboldkampe eller shorts og badetøj til den varme badeferie. Med Bilka.dk kan du finde skønt tøj til børn på nettet, som dit barn står og mangler. Se det spændende udvalg af tøj til piger og drenge, som blandt andet indebærer:

  • Flyverdragter til de eventyrlige dage i børnehaven
  • Det smarte tøj med seje motiver
  • Pæne klæder med glimmer og pailletter 

 

Ovenstående er blot et udpluk af vores udvalg af billigt tøj til børn. Det er vigtigt, at de små får en god start på livet. Det kan vi på Bilka.dk forhåbentlig gøre lidt nemmere med vores praktiske og smarte beklædning til både piger og drenge. 

 

Billigt tøj til børn på Bilka.dk

Vi har et flot udvalg af børnetøj til alle aldre, som du ka’ gå på opdagelse i. Om det er til din nyfødte guldklump, første skoledag til det ældre barn eller noget helt tredje, så tilbyder vi lidt af det hele. Du ka’ til hver en tid handle på Bilka.dk. På den måde kan du bestille, når du har tid og lyst. Så har du god mulighed for at finde noget skønt beklædning, som dit barn kan bruge. 

Vores udvalg af tøj til børn spænder bredt og dækker mange behov for mærke, farver og mønstre. Det kan virke svært at købe børnetøj på nettet. Derfor har vi på Bilka.dk ubegrænset returret. Så hvis dit barn hellere vil have trøjer eller bukser i andre farver eller motiver, så kan du nemt bytte det. Bare husk, at det skal være i intakt og original emballage samt din kvittering.