vandleg og pools til børn
vandleg og pools til børn

Vandleg & pools

Du ka' give børnene timevis af sjov med vandleg i haven i form af en pool, et badebassin, vandlegetøj eller måske vandsport. Se vores kæmpe udvalg her!

Populære mærker

Masser af vandleg i haven

Er I klar til varme sommerdage og sjov i haven? Ellers kan I hurtigt blive det med en pool i haven og vandlegetøj til vandleg – så kan I blive kølet dejligt ned, mens I har det sjovt!

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af forskellige typer pools, badebassiner og legetøj til vild vandleg. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige det i mangler for at fuldende sommerstemningen i haven.
 


Sjaskvåd vandleg for store og små

Børn elsker at eksperimentere med vand, og der findes så mange spændende og sjove lege med vand, f.eks. kan en god vandkamp med vandpistoler altid sætte gang i lattermusklerne!

Vandleg fremmer desuden børns berøringssans, kreativitet og finmotorik, og i en pool kan børn lære at svømme i trygge omgivelser. Men husk, at du får rynker af vandet, for når vandlegen først er i gang, er det svært at stoppe igen!
 

Vandleg for hele familien i poolen

Pools og vandlegetøj giver rig mulighed for at aktivere både store og små på de varme sommerdage. Et klassisk soppe- eller badebassin er super godt til de yngste børn, og hvis du ikke har så meget plads i haven. En pool har derimod masser af plads til hele familien, og de lidt større børn vil have mere ud af en pool, idet de kan blive mere udfordrede.

Hvis du er i tvivl om, hvilken pool der passer bedst til netop din families behov, kan du blive lidt klogere i nedenstående guide.

Få hjælp til at vælge den rigtige swimmingpool

Der findes et utal af forskellige typer af badebassiner og pools, du kan vælge imellem. Det er derfor ikke altid nemt at træffe det endelige valg. I denne guide hjælper vi dig med at træffe valget, så du kan nyde sommeren i haven.

Skab feriestemning i haven med udendørs spa

Du kan også fuldende stemningen i din have og forvandle den til et ferieparadis med en udendørs spa. Ligesom vores pools er de super nemme at sætte op, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde den luksuriøse stemning. Køber du en udendørs spa på Bilka.dk, kan du forkæle dig selv og familien.
 

Vandleg gør sommeren bedre

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af produkter til vandleg, pools og badebassiner, så I kan slå jer løs i den danske sommervarme. Det er nemt og bekvemt at bestille online på Bilka.dk, og du kan få leveret dine produkter hjem til dig.

Sådan vedligeholder og rengør du din pool

Det er vigtigt at passe godt på din pool eller dit badebassin, så det kan holde i længere tid. Det gør du bl.a. ved at vedligeholde bassinet med forskelligt pool tilbehør. I denne guide hjælper vi dig med, hvordan du kan passe godt på din pool og forlænge dens levetid.