Legetøj til 7-11 mdr.

Verden vokser hurtigt for små børn i denne alder og derfor er det vigtigt at hjælpe dem med at udvikle motorikken og kropsfornemmelsen samtidig med at I har det sjovt og dejligt sammen. Hos Bilka.dk har vi samlet alt det skønneste legetøj til netop denne aldersgruppe herunder.

Stimuler motorikken med sjovt legetøj til 7-11 mdr.

Både aktivitetslegetøj og motorik legetøj er rigtig godt at bruge til børn i denne alder og her i vores shop finder du et stort udvalg af begge dele ud over alle det andet dejlige legetøj til børn i alderen 7-11 mdr. Fordelene ved de mere specielt udviklede produkter til netop denne aldersgruppe er:

  • Der er stor fokus på at stimulere både føle-, syns- og høresansen

  • Legetøjet kan bruges både til fælles leg og til at underholde barnet alene

  • I takt med at barnets evner vokser, kan legetøjet bruges på nye måder

Jo ældre dit barn bliver, jo større bliver udfordringen med at underholde og motivere ham/hende, men det kan legetøjet i vores sortiment hjælpe dig med.

 

Finde det rigtige legetøj til 7 mdr., 8 mdr. og 9 mdr.

Legetøj til 7 måneders-alderen og op er utroligt varierende i både formål og design. Derfor kan det være rigtig svært at finde det, der er helt rigtigt for netop dit barn. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med, så herunder får du nogle parametre, du kan tage med i overvejelserne, hvis du er tvivl om, hvad du skal vælge.

  • Motorisk legetøj: Denne form for legetøj er udviklet til at stimulere den motoriske udvikling hos de små. Det kan være fra den første gribebevægelse til overgangen fra kravlestadiet til det gående barn.

  • Aktivitetslegetøj: Aktivitetslegetøjet r udviklet til at underholde barnet. Det kan være godt at bruge, når der skal trænes i at ligge på maven eller at bevæge sig fra et sted til et andet.

  • Kramme- og nussedyr: De bløde, søde dyr skaber tryghed og kan være med til at gøre store ting som vuggestuestart eller middagsluren i barnevognen tryggere og mere overskuelig for det lille barn.

Rul op og find lige det, du mangler, og bestil det allerede i dag!