Læringsspil

Et sjovt spil med fokus på læring er som regel et hit hjemme i stuerne. Med et læringsspil træner I jeres viden og evner uden at tænke over det. På siden her kan I finde jeres næste favoritspil, så I kan hygge jer og samtidig lære nyt.

Med et læringsspil bliver hele familien udfordret

Man er aldrig for gammel til at lære nye ting. Det bliver faktisk kun mere vigtigt med alderen at sørge for at udfordre sin hjerne med ny læring. Et læringsspil dækker over en bred vifte af spil til hele familien, og I kan tage udgangspunkt i, hvad der interesserer jer, når I skal vælge et nyt spil. For eksempel kan I vælge spil med fokus på:

  • Alfabetet

  • Stavning

  • Matematik

  • Farver

Mulighederne er mange, og store som små kan have glæde af at spille et spil med fokus på læring. Ud over at I lærer nye ting sammen ved at spille et læringsspil, så giver det selvfølgelig den ekstra bonus, at I får kvalitetstid sammen.
 

Vælg læringsspil, der udvider din horisont

Med et læringsspil har du også en gylden mulighed for at udvide din viden inden for et bestemt felt. Du kan også hjælpe dit barn på vej til at forbedre sine evner i for eksempel regning, stavning og logiske løsninger. Derudover træner I samarbejde og sociale færdigheder, når I sætter jer ned og spiller et hvilket som helst spil. 

Du finder læringsspil til både store som små på siden. Hvis I køber et alderssvarende spil til børnene, vil de også kunne spille det sammen med deres venner, uden du behøver være med til selve spillet.

Du kan blive inspireret til andre spil, I kan spille som familie eller med vennerne i vores store univers af spil. Du kan bl.a. finde underholdende børnespil, som udfordrer børnene og skaber hygge, eller avancerede strategispil, som kræver lidt ekstra koncentration.
 

Køb spil og læringsspil for hele familien på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du Danmarks største vareudvalg, og vi kan tilbyde dig mange forskellige slags familie- og læringsspil. Vi er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien, så derfor finder du også varer til hele familien hos os. Find dit næste læringsspil blandt udvalget på siden her.