Legetøj til 5-6 årige

Hos Bilka.dk mener vi, at det skal være sjovt og let at finde gaver til børn, og derfor har vi samlet hele vores udvalg i kategorier inddelt efter alder. På den måde kan du hurtigt finde det du leder efter – eller lade dig inspirere. Herunder finder du vores udvalg af legetøj til 5-årige og 6-årige.

Køb legetøj til 5-6 årige 

Når de små starter i skole, sker der rigtig meget. Ikke bare med hverdagen, men også opmærksomheden omkring, hvad der er populært blandt klassekammeraterne. Det er derfor ofte det, der står øverst på ønskelisten. Hvad enten det er Paw Patrol eller LEGO der hitter, så finder du det her. Du finder legetøj, der kan

  • underholde og lære på samme tid
  • hjælpe med at udvikle de sociale bånd
  • støtte barnets udvikling og fantasien

 

I denne alder er der fart over feltet, og legetøj kan være noget, der hjælper de små med at fordybe sig og finde ro i at lege med hinanden. Det er netop i denne alder, at den sociale forståelse virkelig vokser og derfor kan legetøj til 5 år / 6 år støtte denne udvikling på en positiv måde.

 

Sådan vælger du det rigtige legetøj til børn på 5 år og 6 år.

Selv om tingene er inddelt i alderskategorier, kan det stadig være svært at vælge det rigtige – især, hvis du ikke er bekendt med det, der er populært blandt de jævnaldrende venner. Der er dog et par ting, der kan pege dig i den rigtige retning:

  • Legetøj til drenge på 5 år / legetøj til drenge på 6 år: Løbehjul og legetøj, der kan tåle en tur i sandkassen, er altid populære valg, for selv om de er begyndt i skole, så er legepladsen stadig dér, hvor de tilbringer mest tid.
  • Legetøj til piger på 5 år / legetøj til piger på 6 år: De mere kreative gaver vil med garanti falde i god jord hos pigerne i denne aldersgruppe. Farver, perler og modellervoks er en sikker vinder.

Se det store udvalg af legetøj til børn i 5-6 års-alderen herover, find den perfekte gave i vores kæmpe sortiment, og bestil i dag.