Børnebøger med lyd

Barnets indlæring er utrolig vigtigt, og en af de klassiske metoder til indlæring er via bøger. Derfor fører vi på Bilka.dk et stort sortiment af børnebøger, og en af typerne er børnebøger med lyd. Bliv inspireret nu på Bilka.dk, og gør det sjovt for barnet at lære.

Hvordan fungerer børnebøger med lyd?

Bilka.dk er dit hypermarked, og derfor kan du finde alt til hele familien her. Du ka’ handle, når det passer dig, og der er ubegrænset returret. Vi fører Danmarks største vareudvalg, og det er vores mål, at vores varer skal være en oplevelse snarere end blot et produkt. 

Det betyder, at du udelukkende finder for eksempel børne-lydbøger af høj kvalitet, så du og junior kan få gode og lærerige stunder sammen.

 

Børnebøger med lyd er gode for indlæringen

En børnebog med lyd er en bog til børn, som skaber indlæring for barnet via lyde i stedet for tekst. Hver gang barnet bladrer i bogen, kommer der nye lyde, der forklarer billedet. Børnebøger med lyd kan have følgende temaer:

  • Dyr – hver bogside er dedikeret til et særligt dyr med en karakteristisk lyd, for eksempel hund, kat, ræv, giraf, elefant eller ugle
  • Dyreunger – her kan junior lære om dyreunger i stedet for de voksne dyr
  • Julelyde – junior kan stifte bekendtskab med ting, der har med jul at gøre. Det kan for eksempel være juleklokker, julemandsgrin eller Rudolf

 

Vores udvalg af børnebøger med lyd vil variere således, at du altid kan finde forskellige titler, der kan give barnet læring via høresansen.

 

Derfor vil børnebøger med lyd være sjove for barnet

Som nævnt er en børnebog med lyd en bog, hvor barnet lærer via ørerne. Når barnet lærer ved at bruge sanserne, bliver disse stimuleret, og det øger barnets indlæring. Det kan være en sjov pendant til at læse, hvis barnet ikke er så gammelt endnu, og du ka’ finde mange andre slags kreative børnebøger af denne slags på Bilka.dk.
Overvej for eksempel vores sansebøger, hvor barnet bruger nogle af de andre sanser, for eksempel følesansen, eller aktivitetsbøger, hvor barnet bliver engageret i historien som hos Find Holger.