Pokémon

Pokémon er en verden, hvor man kan have de mest fantastiske eventyr – hvad enten man ønsker at samle og spille, eller bare samle! Det er derfor mere end bare kort, man samler på. Eventyret foregår i en fantasiverden, der finder sin inspiration i virkelighedens Japan, og er inddelt i de syv regioner Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova, Kalos og Alola, der hver især byder på et væld af forskellige Pokémon, som for eksempel Bulbasaur, Squrtle og Jigglypuff!

Udforsk det store udvalg af Pokémon 

Hvis du bare kender lidt til Pokémon, kan det også være, at du er blevet fortryllet af de farverige og søde Pokémons, som Ash og hans venner gemmer i deres Pokéballs. De drømmer om at blive de allerbedste Pokémon trænere, og for at de kan blive det, skal de ud og kæmpe mod andre. 

Her på Bilka.dk kan du vælge imellem en masse forskellige sæt og æsker med Pokémon kort. Når du selv har fået samlet nogle kort sammen, kan du også spille mod dine venner. 

Hvis du er heldig, kan det også være, at du får nogle af de lidt sjældnere kort med i din pakke, så du kan vinde over dine venner, når I spiller. 

Du ka’ også finde meget mere end bare Pokémon kort her på Bilka.dk. Vi har også et stort udvalg af søde og bløde Pokémon bamser, hvor du kan finde lige præcis din Pokémon favorit. Derudover kan du også finde forskellige figurer samt store og små æsker, som du kan gemme dine kort i. 

Dyk ned i udvalget af legetøj til børn i alle aldre

På Bilka.dk finder du Danmarks største vareudvalg. Derfor kan du også finde nærmest alt det legetøj, som du kan drømme om her. Vi har et kæmpestort udvalg af legetøj til både store og små legebørn.

Du ka’ finde alt fra dukker til udendørsspil og LEGO her på siden. Vi er kendte for altid at have skarpe priser, og det kan du også finde på legetøj lige her hos os. Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.