Baby og Juniorpuder

Hos os finder du gode hovedpuder til din baby. Med den rette pude kan din baby få en rolig og behagelig søvn. Vores udvalg af puder er fri for kemi samt andre allergifremkaldende stoffer, så derfor kan du trygt putte dit barn med en hovedpude fra Bilka.dk.

Guides til puder

Hvilken hovedpude skal jeg vælge?

Hovedpuden er super vigtigt når det kommer til din nattesøvn. Derfor er det vigtigt at du finder den der passer dig og dine behov.

GUIDES TIL FORSKELLIGE HOVEDPUDER OG MATERIALER

Hovedpuder komer i mange forskellige materialer. I denne guide kan du læse meget mere om dem, så du kan vælge den type der passer bedst til dig og dine behov.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Lad din baby falde til ro på en hovedpude fra Bilka.dk  

Det er vigtigt, at din baby eller dit barn får den bedste søvn som muligt, så de er klar til dagens mange indtryk. Derfor er det essentielt, at du vælger den rette hovedpude til dit barn. På Bilka.dk kan du både finder hovedpuder til din baby samt hovedpuder til tumlinger. Puderne følger dit barns udvikling, så de får den rette søvn.  

Vores udvalg af hovedpuder er designet til at sørge for en optimal søvn for dit barn. Derfor indeholder puderne hverken kemi eller andre former for stoffer, som kan fremkalde allergi.  

På Bilka.dk finder du også et godt udvalg af baby- og juniordyner. Her kan du få dyner til de mindste i flere forskellige størrelser og materialer. Du kan købe dyner med både fiberfyld og naturfyld, alt efter hvad du foretrækker.  

 

Se også vores udvalg af almindelige hovedpuder og dyner 

Vi har naturligvis også hovedpuder og dyner i almindelige størrelser, som passer til ældre børn og voksne. Du kan få mange forskellige hovedpuder, så du kan sove optimalt og godt hele natten. På Bilka.dk kan du finde alt fra almindelige puder med naturfyld til ergonomiske puder, som hjælper dig af med muskelspændinger og ledsmerter.

Dit valg af dyne er også utroligt vigtigt for din nattesøvn. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvilket materiale, du vælger at sove i. På Bilka.dk kan du blandt andet få: 

  • Gåsedunsdyner 
  • Moskusdyner 
  • Fiberdyner 
  • Silkedyner 

 

De forskellige dyner har forskellige gode egenskaber. Derfor skal du finde den dyne, som passer bedst til dine behov og dit søvnmønster.  

Naturdyner som gåsedunsdyner og moskusdyner er for eksempel rigtigt gode til at isolere og absorbere fugt. En fiberdyne har på mange måder de samme egenskaber, og denne dyne har du mulighed for at vaske uden, den mister sine gode evner. En silkedyne er ideel for dig, som døjer med allergi. Derudover har den gode tempererende egenskaber, så du hverken er for kold om vinteren eller for varm om sommeren. Uanset hvilken dyne du vælger, så får du behagelige dyner af høj kvalitet på Bilka.dk.