Junior-sengetøj

Her på siden finder du junior sengetøj i alle farver og udgaver, så der er noget for enhver dreng eller pige, der mangler nyt sengetøj til dynen og hovedpuden. Der er alt fra blødt sengetøj i lyse nuancer til junior-sengetøj med højtelskede figurer fra populære Disney-film og andet børnefjernsyn.

Det rigtige sengetøj giver tryghed til junior

Det er vigtigt, at sengetøj i juniorstørrelse, er noget, barnet kan lide, da det er med til at give en stor tryghed til barnet. Hvis barnet falder i søvn med et sengetøj, som det elsker, finder det automatisk en stor tryghed i at putte sig under dynen. Dertil er blødhed og lækre materialer også værd at prioritere, da det optimerer komforten for barnet.

Tre grunde til at købe junior-sengetøj

  • Blødt og lækkert for barnet

  • Giver tryghed til barnet

  • Passer fra 1-årsalderen til ca. 6 år

Sjove og søde motiver, masser af farver og velkendte figurer er ting på dynen og hovedpuden, som børnene helt sikkert vil finde stor glæde og tryghed i. Andet sengetøj er mere tidløst med lyse nuancer, som passer ind i et nordisk hjem, og hvor de rolige farver kan have en beroligende effekt.

 

Sengetøj til junior 

Med det store udvalg af junior-sengetøj hos Bilka.dk er der noget til alle. Om det skal være den mest populære prinsesse eller superhelt, et sødt dyremotiv eller afdæmpede illustrationer, der skal pryde det nye sengetøj, kan måske være en god idé at lade barnet selv være med til at bestemme. Så sikrer du dig, at han eller hun kan lide det og gerne vil sove med det på dynen og hovedpuden.

Meget af sengetøjsudvalget på siden er GOTS certificeret eller Oeko-Tex standard 100 certificeret, som giver dig en god garanti som kunde. Vælger du sengetøj til junior, som er Oeko-Tex standard 100 certificeret, er du sikret et produkt som er testet for en lang række skadelige stoffer, og med GOTS certificeret sengetøj til drenge eller piger får du et økologisk produkt fra bearbejdning til produktion og forsendelse.

Der er forskel på, hvilke materialer sengetøjet er fremstillet i, og her er det smag og behag, hvad der passer bedst til dit barn. Det meste sengetøj er fremstillet i bomuld, som er et naturligt materiale, der er dejligt blødt. Noget sengetøj er i bomuldssatin, som er ren bomuld, der er vævet på en helt særlig måde, der giver ekstra luksus i form af blødhed.

Køb sengetøj til drenge og piger hos Bilka.dk

Bilka.dk er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge! Derfor har vi også et stort udvalg af babysengetøj og sengetøj og lagner til voksensoveværelset. Du får desuden altid ubegrænset returret, hvis du skulle få brug for at ombytte eller returnere en vare.