Legetøj til 1-2 årige

Nu sker der virkelig noget, når det kommer til udvikling, og derfor har de små tumlinger også brug for legetøj, der kan hjælpe dem på deres eventyr i den store verden. Hvad enten det har lys, lyd eller hjul, så er det med garanti populært hos denne aldersgruppe. Se udvalget herunder.

Legetøj til det 1-årigen barn

I vores sortiment finder du både sødt, blødt og hurtigt legetøj til barnet på 1 år. Du finder alt fra pedalkøretøjer til de populære gåbiler og scootere eller legetøj til alle former for rolleleg. Når du køber legetøj til dit barn på 1 år, kan du være sikker på at:

  • Legetøjet møder barnet på det niveau, det er og udfordrer det til at lære
  • Der findes noget for alle interesser og niveauer – tilpasset netop din tumling
  • Der er lagt op il mange timers leg både sammen og alene for børn i alderen 1-2 år

 

Selv om der sker meget fra 1 til 2 år rent udviklingsmæssigt, så kan det samme legetøj sagtens forblive relevant gennem hele perioden. Det handler om at motivere barnet til at lege med det på nye og mere komplicerede måder. Et oplagt eksempel er et legekøkken, der ikke bare følger barnet de første år, men også op i børnehavealderen.

 

Sådan vælger du det helt rigtige legetøj til 1 år

Det er ikke helt klart, hvad barnets interesser vil blive i fremtiden så tidligt i livet, så derfor kan det være svært at være helt sikker i din sag, når du vælger gaver eller legetøj til en 1-årig. Der er dog nogle ting, der altid vækker glæde, og nogle ting du kan overveje.

  • Det aktive barn: Er det fart over feltet og nysgerrighed for alle pengene, så er gaver som løbecykler eller scootere en rigtig god idé – det er oplagt, fordi det hjælper barnet i dets udforskning af verden.
  • Det observerende barn: Har du et barn, der viser stor interesse i de voksnes gøren og laden, så er kategorien rolleleg et godt sted at starte. Her finder du alt fra legekøkkener til -værkstedet.

Tjek vores store udvalg herover, og lad dig inspirere til nye lege med din tumling.