Sutteklude

Hvis du skal putte din baby eller ud på en længere tur med den lille, så vil han eller hun helt sikkert sætte pris på at have et velkendt og hjemligt element ved sin side. En sutteklud kan fungere som en tryg ven, som barnet kan holde fast i. 

Få sutteklude i alle former 

En sutteklud, eller en nusseklud, er en smart opfindelse, som du bør overveje at anskaffe til børneværelset hos de allermindste. Sutteklude kan nemlig være med til at give dit barn en følelse af tryghed, for det er både rart og hyggeligt for barnet at have noget blødt at nusse og kramme ind til sig. 

Som forælder er der også mange fordele ved at anskaffe en sutteklud – især hvis putningen er en udfordring hver aften. Det kan være svært at overlade den lille helt til sig selv, men her kan en nusseklud hjælpe barnet med at føle sig tryg, og det kan betyde, at han eller hun falder hurtigere i søvn. 

Tag et kig her på siden, og lad dig inspirere af udvalget. Bilka.dk er dit hypermarked, og vi har alt, hvad du skal bruge inden for legetøj til babyer og tumlinger. Her vil du finde et bredt sortiment, og du kan blandt andet vælge imellem: 

  • Sutteklude med bidering 
  • Sutteklude med biderangle 
  • Nusseklude formet som dyr 
  • Kludedukker 
  • Selvlysende nusseklude 
  • Sutteklude med batteri 

 

Sutteklude med bidering eller -rangle 

Hvis nussekluden i sig selv ikke er nok til at berolige dit barn, så er der mere hjælp at hente. Nogle sutteklude kommer med en tilhørende bidering eller biderangle, som er med til at stimulere barnets sanser. 

Hvis du ønsker noget endnu mere avanceret, så kan du også vælge en sutteklud med batterier. Den har den store fordel, at den er i stand til at spille lyde, melodier og sange, som vil stimulere barnets hjerne yderligere og sørge for mange timers sjov underholdning. På Bilka.dk kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet. Vi yder en høj service, og vi er troværdige, og som en ekstra bonus tilbyder vi ubegrænset returret. Vi glæder os til at handle med dig.