Doktorsæt

Doktorsæt til børn garanterer timevis af underholdning for dit barn med alle de sjove medfølgende redskaber. Se vores store udvalg af lægesæt til børn her, og lad dit barn træde ind i rollerne som sygeplejerske, læge eller patient.

Dyk ned i lægeverdenen med vores lægesæt til børn

En hverdag som sygeplejerske eller læge er fyldt med mange redskaber, og nu har dit barn muligheden for at opleve dette. I vores sjove lægesæt til børn kan dit barn lege med imitationer af blandt andet sprøjter, bandager og blodtryksapparater.

Alt dette legetøj kan gemmes i den medleverede lægetaske, som er inkluderet i flere af vores doktorsæt. Dermed kan dit barn tage sig af, pleje og behandle sine elskede dukker eller bamser, og sikre at hele familien trives.

Udover det spændende legetøj kan der også være en bamse med i doktorsættet. På den måde har dit barn mulighed for at undersøge og behandle bamsen, uanset om det er derhjemme på værelset, på en tur eller under en ferie. Mulighederne for kreativ udfoldelse er altså mange med børnevenlige lægesæt, og du kan endda også selv deltage i legen.
 

Doktorsæt til børn og andre legetøjsuniverser

Er dit barn vild med at udforske forskellige legetøjsuniverser? Udover lægesæt til børn tilbyder vi et omfattende udvalg af legetøj, der er inspireret af diverse erhverv fra den virkelige verden. På Bilka.dk finder du blandt andet:

  • Legetøjsmad, der skaber samtaler om de forskellige fødevarer, dit barn leger med.

Dit barn kan således forvandle sig til håndværker den ene dag, læge den næste dag og kok den tredje dag med rolleleg på Bilka.dk. I vores sortiment finder du blandt andet boremaskiner, pander og farverige grøntsager. Udvalget giver dit barn mulighed for at holde sig underholdt i timevis.
 

Find legetøj til børn i alle aldre på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af legetøj til børn i mange forskellige varianter. Vi har masser af legetøj i flere kategorier. Her kan du gøre dit barns legetøjsdrømme til virkelighed og lade dem fordybe sig i den spændende leg.