Samlefigurer

At samle er en del af mange børns udvikling. Det stimulerer kreativitet og fantasi såvel som evnen til at kategorisere, undersøge og udforske. På Bilka.dk finder du nogle af tidens mest populære samlefigurer fra bl.a. Fortnite, Harry Potter og Gurli Gris. Tjek vores aktuelle udvalg lige herunder.

Samlefigurer – til leg, læring og pynt

Hvad enten du leder efter samlefigurer til et mindre eller større barn, går du sjældent forgæves efter nogle, som passer til dets alder, eller som det mangler for at gøre sin samling komplet. I hvert fald indtil næste gang der bliver lanceret noget nyt. Hos Bilka.dk bestræber vi os på hele tiden at holde os opdateret med de absolut seneste nyheder fra førende brands, så du kan overraske dit barn og udvide hylden på børneværelset med nye, fantastiske samlefigurer.

  • Kan bruges til rolleleg, rollespil, at bytte med og dekorativt
  • Fås i et væld af udgaver til både store og små børn
  • Stimulerer kreativitet, fantasi og læring på én og samme tid

Udvalget af superhelte, fortidsdyr, eventyrlige væsner, dyr osv. er stort, og de kan bruges til mangt og meget. Det er en af fordelene ved samlefigurer. Lad dit barn afgøre, om de skal bruges til leg, som samleobjekter eller pynt.

Når børn samler

De fleste børn vil på et eller flere tidspunkter i deres opvækst samle på et eller andet.

  • Det starter i 2års-alderen, hvor de begynder at sortere og samle på ting, som måske har en flot farve eller sjov form.
  • Fra 3-4-års-alderen putter de ofte noget af det i lommen, som de støder på, under f.eks. deres gåture i skoven, ved stranden eller på legepladsen. Det kan være blade, sten og fjer.
  • I 5-6-års-alderen vækkes interessen for samlekort og samlefigurer fra populære film, serier og spil. I takt med at de bliver ældre handler det ikke om at sortere og opbevare, men om at undersøge og udforske figurerne og hele det univers, som de er en del af.

Når du har fundet en af dit barns favoritter, tager det kun et par minutter at bestille den. Det gør du nemt og hurtigt på Bilka.dk.