Lav selv smykker

Det er både sjovt og spændende at lave sine egne smykker. Hos os finder du farvestrålende perler, smukke vedhæng og snore, som gør det nemt for børn selv at lave armbånd og halskæder. Tjek vores store udvalg af materialer, så du selv kan lave smykker til børn herunder.

Lav selv smykker til børn – stort udvalg af materialer

Børn elsker at udfolde sig kreativt, hvis de kan se et formål med en aktivitet. Hvis du har et barn, der er vild med at pynte sig og klæde sig ud, kunne det være oplagt at give det materialer til at fremstille sine egne smykker. Et smukt perlearmbånd eller en sød halskæde med et flot vedhæng? Mulighederne er mange, for vi har både enkeltdele og komplette sæt, der gør det nemt at skabe de mest fantastiske smykker.

  • Stort udvalg af materialer – enkeltdele og komplette sæt
  • Perfekt til leg og læring – alene eller sammen med andre
  • Stimulerer fantasi, kreativitet, koncentration og finmotorik

Vi bestræber os på hele tiden at udvide og opdatere med både stort og småt til familiens unge smykkemagere. Vi har derfor et bredt udvalg af produkter, der passer perfekt til både de mindre og større børn. Lad dem designe deres egne smykker, og husk, at hjemmelavede gaver fra et barn er et kæmpe hit hos de fleste bedsteforældre.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke materialer eller sæt, du skal give dit barn, er det en god idé at være opmærksom på specielt følgende to punkter.

  • Alder: Børn udvikler sig i forskellige tempi. Der kan være endog stor forskel på børns finmotorik. Undgå at skyde over eller under målet, men vælg ud fra dit kendskab til dit barn. Det er okay at give et barn udfordringer, så længe de er realistiske.
  • Interesse: Design, farver og figurer skal passe til barnet. Har det en yndlingsfarve eller et favoritmateriale, så vælg den/det. Selv mindre børn kan være kritiske, så er du i tvivl, bør du tage det med på råd.

Når du har valgt din favorit, bestiller du den online på Bilka.dk.