Sminkedukker og frisørhoveder

Med en sminkedukke kan dit barn få lov til at udfolde sig kreativt og prøve kræfter med at lægge makeup og sætte hår. Her på siden finder du vores spændende udvalg af frisør- og sminkehoveder, hvor der er lagt op til mange timers sjov leg med styling af både hår og makeup.

Sminkedukker er sjove at lege med

Mange børn har fra de er helt små en stor interesse for at sætte hår og lægge makeup. I stedet for at lade dit barn få fri leg med din makeuppung, er et sminkehoved det perfekte legetøj til at prøve kræfter med livet som makeupartist.

Derfor skal du købe et sminke- og frisørhoved på Bilka.dk

  • Lader barnet udfolde sin kreativitet

  • Fås i mange forskellige udgaver

  • Kun fantasien sætter grænser

Børn kan også få meget sjov ud af at sætte hår og lægge makeup på hinanden, men med et frisør- og/eller sminkehoved på værelset, er det en leg, barnet altid kan lege – også selvom der ikke er legekammerater på besøg.

Mange børn bliver opslugt af at sminke eller sætte hår på deres dukke, og pludselig er der gået flere timer med fletninger, læbestift, kindrødt osv. Og det er ikke bare sjovt for barnet, men også en dejlig aflastning for forældrene. Er dit barn ekstra glad for dukker, vil nyt udstyr til dukken sikkert også være et hit.
 

Vælg det rigtige frisør- eller sminkehoved

På Bilka.dk finder du et spændende udvalg af sminkedukker med alt fra frisør- og sminkehoveder til rene frisørhoveder. Men før du køber en sminkedukke, er der to ting du skal overveje:

  • Populære figurer: Er dit barn ekstra glad for nogle bestemte figurer – Barbie, Frost, My Little Pony osv. – er et frisør- og sminkehoved med en af disse populære figurer det perfekte valg. Ved at vælge en sminkedukke ud fra dit barns interesser, vil dukken blive mere spændende at lege med.

  • Udstyr: Til mange af sminke- og frisørhovederne medfølger der udstyr, såsom øjenskygge, læbestift, hårbørster, perler og elastikker.

I vores gode udvalg finder du både frisørhoveder af velkendte og mere ”neutrale” figurer samt sminkehoveder med forskelligt udstyr. Du bestiller nemt et sminkehoved online i dag, og der er som altid ubegrænset returret med i købet. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, hvad du skal bruge!