Skoletasker til børn og unge

Skoletasken er noget af det vigtigste af børnenes skoletilbehør. Og fordi tasken bruges til mange forskellige sager, må du ikke gå på kompromis med hverken design, størrelse eller pasform. Bliv klar til når klokken ringer ind til skolestart med sjove og seje skoletasker til børn fra Bilka.dk.

Bliv helt klar til skolestart

Husk alt tilbehøret til skoletasken

Skoletaske – til første skoledag 

Første skoledag er bare noget særligt. Både for dig som forælder, men bestemt også for dit barn. Nogle børn revner af stolthed over at skulle starte i skole – og dét at skulle have sin egen skoletaske er STORT.

Lige meget om børnene skal være klar til allerførste skoledag eller til skolestart i et nyt klassetrin, er der en række ting, som er gode at overveje ved valg af en taske. For det er ikke helt lige meget, hvilken skoletaske du køber til børnene. Skoletasken skal gerne være:

  • Ergonomisk – Skoletasken skal sidde godt på ryggen, da børnene går, cykler eller løber på løbehjul med den på både til og fra skole.
  • Funktionel – Skoletasken skal kunne indeholde mange forskellige ting: bøger, penalhus, madpakke, drikkedunk og måske endda en tablet eller en computer.
  • Praktisk – Skoletasken skal holde til vind og vejr. Især skal tasken helst være vandtæt, da det ikke kan undgås, at den bliver våd, når det regner.


Gør dit barn klar til skolestart med en smart skoletaske fra Bilka.dk. Vi har masser af forskellige typer og designs, så der er noget for enhver smag. I vores udvalg finder du en skoletaske til din dreng eller pige, og vi har heldigvis masser at vælge imellem!

Sådan finder du den bedste skoletaske til dit barn

Sørg for, at du har valgt den rigtige skoletaske til dit barn. Det er nemlig yderst vigtigt, at tasken sidder godt, så dit barn ikke lider unødig last i skuldre og ryg. I denne guide giver vi dig gode råd til skoletaskens pasform.

Skoletasker med søde og seje motiver

Når børnene skal slæbe rundt på deres lektier, bøger og andre ting i skoletasken, er det ikke kun det praktiske og ergonomiske, som spiller ind. Selvfølgelig skal dine børn også synes, at skoletasken har et fedt look. Og seje looks - dét har mange tasker til skolebrug.

Kendte mærker og endnu mere kendte figurer er ofte at se på skoletaskerne. Eksempelvis har mange tasker Disney-figurer, fantasivæsner og spil-figurer, som vil være et hit hos mange børn. Så er skoletasken endnu sjovere at bære rundt på!

 

Skoletasker til drenge og piger i alle aldre

I vores udvalg finder du skoletasker til drenge og piger i alle aldre. Vi har både noget til de helt små klassetrin og de større. Vi har både simple skoletasker i diskrete farver og skoletasker med gang i hele farvepaletten. Der er helt sikkert noget til dit skolebarn.

Med vores udvalg til alle aldre finder du altså også en skoletaske til de lidt ældre skolebørn, der måske ikke går lige så meget op i Disney-figurer, videospil eller prinsesser længere. Så er det heldigt, at vi har masser af moderne skoletasker til teenagere.

Tjekliste: Ting til skolestart

Er dit barn klar til at starte i skole? I denne guide giver vi dig en tjekliste over, hvad du og dit barn skal huske, når skolestarten nærmer sig. Vi giver bl.a. gode råd til, hvad der kan være godt at have med i skoletasken.

Sådan skal barnets skoletaske pakkes

Det er ikke uden betydning, hvordan dit barns skoletaske bliver pakket. Den må nemlig ikke være for tung til barnet eller teenageren. Her er gode råd til, hvordan dit barns skoletaske bør pakkes:

  • Pak strategisk: De tunge ting, som f.eks. bøger, skal pakkes tættest ind mod barnets ryg.
  • Fordel tingene: Husk at fordele tingene, så du får fordelt vægten korrekt og optimalt.
  • Pak gymnastiktøjet: Pak gerne dit barns gymnastiktøj ned i skoletasken, så dit barn husker at få det med i skole og med hjem igen.
  • Pak det nødvendige: Der er ikke nogen grund til at pakke for meget, som dit barn ikke har brug for - pak kun det nødvendige for at reducere skoletaskens vægt.
  • Brug rummene: Brug skoletaskens forskellige rum til at dele tingene op, så det bliver nemmere for dit barn at finde de ting, barnet har brug for.


Hvis dit barn lige er startet i skole, er det en god idé at hjælpe barnet med at pakke tasken. Tjek skemaet aftenen før med dit barn, og pak derefter de nødvendige ting. Husk også at fjerne den gamle madpakke!

 

Køb skoletasker til børn på Bilka.dk

Med en skoletaske på ryggen fra Bilka.dk bliver børnene klar til skolestarten. Lige meget om dit barn skal starte i de laveste klassetrin, eller om det ringer ind til det sidste skoleår, finder du en taske her på siden.

Vælg eksempelvis mellem skoletasker til børn fra anerkendte mærker som blandt andet LEGO®, Fjällräven, DanPen og JEVA. Motiverne er alle søde, sjove og seje. Mangler du tilbehøret til at putte i skoletasken, som penalhus og skriveredskaber, finder du naturligvis også det her på Bilka.dk.