Puslespil

Børn elsker at lægge puslespil. Mange børn er betagede af at finde de rigtige brikker og se mønstrene tage form. Når børnene bliver lidt ældre, skal der lidt flere udfordringer til, for at børnene bliver ved med at synes, at det er sjovt. Find vores stores udvalg af puslespil her på siden.

Populære mærker

Puslespil til børn: Hvor mange brikker?

Hvis du er på udkig efter puslespil til børn, så kast et blik på denne guide. Her hjælper vi dig med at vælge et aldersvarende puslespil til dit barn.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om puslespil

Puslespil til alle

At lægge puslespil øger koncentrationen fordi børn, lige så vel som voksne, lærer at se både enkeltdele og helheden på samme tid. Derfor bliver man heller aldrig for gammel til puslespil.

Er du på udkig efter et spil, I kan spille sammen hele familien? Hvis svaret er ja, kan du overveje, om det måske skal være et puslespil, du skal købe. Der er nemlig flere grunde til, at puslespil er et godt valg – og det er ikke kun, at det er noget, som alle kan finde ud af. Når det er et spil, som hele familien kan være med til, der skal findes, er det naturligvis vigtigt, at det er et, hvor reglerne ikke er for komplicerede. Det muliggør i hvert fald, at alle familiemedlemmer – uanset alder – kan deltage. Hvad der dog er mindst lige så fordelagtigt ved puslespillet er, at det faktisk er yderst lærerigt – og det er det for både voksne og børn. Den afstressende effekt, som puslespil også har, er måske mest tiltalende for de voksne – men ikke desto mindre er det en fordel, der er værd at tage med.

  • Et familiespil, hvor alle i familien kan være med

  • Afstressende for de voksne

  • Lærerigt og hyggeligt spil

Se vores udvalg af puslespil med forskellige motiver her på Bilka.dk – og bestil et hjem til familiehyggen i dag.
 

Find det rigtige puslespil

Hvor lang tid et puslespil tager at lægge, er et vidt begreb. Det er selvfølgelig antallet af brikker, der hovedsageligt afgør dét, ligesom de enkelte spilleres tålmodighed her har meget at sige for, hvor lang tid der kan gå med et puslespil. Og det – altså niveauet af tålmodighed, som de forskellige personer i familien har – varierer naturligvis. Heldigvis er der flere forskellige varianter at vælge imellem, lige fra puslespil med 25 brikker, der passer til de mindste, og til de voksne eller store børn, kan du vælge et puslespil, der har 1000 brikker.
 

Bestil et puslespil til familiehyggen i dag

Hvad end det skal være et puslespil med 25 eller 1000 – eller et antal derimellem – kan du købe det online på Bilka.dk. Hvis I skal have lidt variationsmuligheder, kan du jo købe flere forskellige. Alternativt kan du se vores store udvalg af øvrige familiespil. Heri finder du både brætspil i form af de traditionelle varianter som for eksempel Matador og Sænkespil – og af kortspil, som vi også forhandler af familiespil, finder du udødelige spilklassikere som vendespil, UNO og mange flere. Bestil alt til fremtidens familieunderholdning i dag.