Fidget toys

Fidget toys er små, sjove gadgets, der kan hjælpe med at skabe ro og træne din koncentration. Fidget legetøj findes i et hav af forskellige varianter, som kan opfylde forskellige behov og præferencer. Se vores store udvalg af fidget toys herunder og bestil i dag.

Hvad er fidget toys?

Fidget toys er forskelligt slags legetøj, der har det tilfælles, at de er designet til at stimulere sanserne og hjælpe med at øge fokus - hos børn såvel som voksne. Formålet med fidget toys er at skabe et fysisk output for den rastløse energi, som mange voksne og børn har.

Nogle mennesker har nemlig behov for sansemotorisk stimulans for at få motorisk ro - og det er helt konkret, hvad legetøjet kan. Fidget toys er nemlig sansestimulerende, idet følesansen og muskel-led sansen stimuleres, når man klemmer, presser, triller og mærker på det bløde legetøj.
 

Fidget toys i mange forskellige udgaver

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af fidget toys, der hver især har deres unikke egenskaber og fordele. I udvalget finder du blandt andet:

  • Tangle fidget-legetøj

  • Fidget spinnere

  • Bolde i forskellige størrelser, farver og funktioner

  • Pop-it! fidgetlegetøj

  • Fidget tubes og -nudler

De utroligt populære fidget spinnere er små gadgets, der drejer rundt i en hurtig bevægelse, når de bliver skubbet på. Det kan være en beroligende og næsten hypnotiserende oplevelse at se og føle spinneren dreje rundt.

Vores pop-it! fidget toys er legetøj med små bobler, der kan "poppe" ind og ud. Det er en utrolig meditativ aktivitet, der skaber en tilfredsstillende følelse og kan hjælpe med at fremme indre ro samt styrke koncentrationen.
 

Køb fidget toys og meget andet legetøj på Bilka.dk

Leder du efter legetøj, der kan hjælpe dit barn med at finde ro og forbedre koncentrationen? Udforsk hele vores udvalg her på siden, og find det fidget-legetøj, der passer bedst til dit barns behov.

På Bilka.dk finder du sjovt og lærerigt konstruktionslegetøj til børn i alle aldre. Uanset om du leder efter byggeklodser, kuglebaner eller måske udfordrende magnetlegetøj, så har vi noget, dit barn kan bruge. Så tag et kig på vores udvalg, og lad os hjælpe dig med at finde det legetøj, der kan bringe glæde hos din guldklump.