Squishmallows

Squishmallows bringer mennesker over hele verden sammen med deres bløde og farverige personligheder, for de giver anledning til kærlige øjeblikke, som kan deles med alle. Squishmallows er den perfekte krammeplys, et samleobjekt, en sofaven, en pude, et sovedyr, en rejseledsager eller en ven i nøden.

Mød de supersøde Squishmallows

Vær klar til at blive forelsket i de sødeste og blødeste væsner, der findes – nemlig Squishmallows. De elskelige plys er så bløde og squishy, at du simpelt hen ikke kan modstå at give dem et klem. Der er masser og masser af Squishmallows karakterer, du kan samle på, og her kan du finde nogle af dine favoritter. Hver Squishmallows har sit eget navn og historie, du kan dykke ned i, og det gør det endnu mere spændende af samle på dem.

Der er altid perfekte Squishmallows til alle

Med så mange dyr, karakterer, farver og størrelser at vælge imellem, vil du være sikker på at kunne finde krammevenner, som er perfekte for dig. Alle Squishmallows plysvenner er så bløde og uimodståelige, at du aldrig kan opgive dem igen, men bare ønsker at få flere.

Oplev Squishmallows i forskellige størrelser

De skønne Squishmallow plys findes i forskellige størrelser.

  • 19 cm – Disse er ganske vist små i størrelsen, men desto mere elskelige.
  • 30 cm – Find masser af de skønneste mindre plys, som du kan samle på.
  • 40 cm – Disse er charmerende følgesvende lige til at kramme.
  • 50 cm – Få den helt store krammeoplevelse med de største Squishmallows i samlingen.


Giv Squishmallows som gave til venner og famlie

Er du på jagt efter en charmerende gave til en person, du holder af? Hvorfor ikke forkæle vedkommende med en Squishmallows? De elskelige, bløde plyskarakterer er perfekte at forære til fødselsdage, ferieture eller enhver anden anledning, som kræver opmærksomhed. Med det store udvalg, er der helt sikkert også en Squishmallows, som dine kære ville elske at få.