Børnegardiner

Trænger børneværelset til et friskt pust? Med et flot gardin kan du nemt give børneværelset et nyt udtryk. Her på siden kan du både finde rullegardiner og mørklægningsgardiner. Tag et kig på vores udvalg og bestil et rullegardin, der matcher pige- eller drengeværelset.

Find nye børnegardiner til både piger og drenge 

På Bilka.dk kan du finde smarte børnegardiner til dine børns værelser, så deres søvn ikke bliver forstyrret. Gardiner er først og fremmest praktiske, fordi de bidrager til en bedre nattesøvn, da de skærmer mod lys udefra. Derudover kan gardiner dog også være dekorative og give et friskt pust til rummet.  

Vi tilbyder et stort udvalg af gardiner til børneværelset, men også til alle andre rum i boligen. Og hvad end, du foretrækker plisségardiner, rullegardiner eller lamelgardiner, så kan vi hjælpe dig i mål. I nogle rum kan det være rart at have lette gardiner, som lukker en smule sollys ind, hvorimod andre rum gerne skal gøres så mørke som muligt. På Bilka.dk kan du finde lidt af hvert, så du kan skabe et funktionelt hjem med din egen personlige stil.  

 

Få en god nattesøvn med børnegardiner med mørklægning 

Lys kan forstyrre søvnen en hel del, og derfor kan det være en god ide at vælge mørklægningsgardiner til dine børns værelser. Både sollys og skæret fra gadelamper kan have en negativ effekt, da lyset vil sende signaler til hjernen om, at det er tid til at stå op. Og det kan gøre, at du ikke vil føle dig veludhvilet om morgenen.  

Børnegardiner med mørklægning kan altså være en rigtig god ide, for på den måde sikrer du dig, at de mindste får de mest optimale betingelser for en god nattesøvn. Søvn er vigtig for folk i alle aldre, men den er især vigtig for børn, da de bearbejder dagens mange indtryk om natten. Og som barn er der især mange nye ting at forholde sig til.  

Se vores udvalg af børnegardiner i dag, og vælg din favorit til dit barns værelse. Og husk, når du handler på Bilka.dk, så har du altid ubegrænset returret, hvis du fortryder dit køb.