Tjekliste: Ting til skolestart

Få styr på alt, dit barn skal bruge til skolestart

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om skolestart

 

Det er en stor dag i et barns liv, når det starter i skole, og der skal selvfølgelig være helt styr på indholdet i skoletasken. Men hvad skal man egentlig have med for at være klar til skolestart? Det kan du læse meget mere om på Bilka.dk!

I denne guide kan du se vores tjekliste til, hvad vi anbefaler, at dit barn har klar til skolestart. Så kan I få købt det sidste ind, så dit barn kan få den allerbedste start på livet som skolebarn. Lad den nye fase begynde!

 

 

Klar til skolestart – hvad skal man have med? 

Der er sikkert sommerfugle i maven, og barnet tæller lige så stille ned til de sidste uger inden skolestart. Det er et helt nyt kapitel, dit barn er på vej til at træde ind i, og de fleste børn er spændte og lidt nervøse for, hvad der mon venter.

Som forberedelse til skolestart er det godt at tage barnet med på råd, når de vigtigste skolesager skal købes ind, og her får du en liste over, hvad der er godt at have styr på. 

 

Nogle ting stiller skolen måske til rådighed, imens der er andre, I selv skal skaffe. Forhør jer gerne hos barnets skole i god tid før skolestart, så I ved præcis, hvad I selv skal have købt, og hvad der måske er fint at vente med til senere. 

Skolestart betyder skoletaske

Der er meget, der er ude af barnets kontrol, og alting er nyt og spændende, når barnet starter i skole. Selvom en skoletaske måske ikke virker særligt betydningsfuld, så er den et symbol på det skift, der er på vej i barnets liv, og det er vigtigt, at barnet får lov at vælge sin skoletaske selv.

Selvfølgelig skal det ergonomiske være i top, tasken skal have plads til det hele, og du har nok også et budget, du gerne vil holde dig til. Er der ikke helt frit valg, så giv barnet nogle muligheder. Det kan også gøre det nemmere for dit barn at vælge.

Når tasken er fundet, vil du se, hvordan dit barn vokser en halv meter af stolthed, når skoletasken sidder der på ryggen første skoledag, og barnet forventningsfuldt går sine nye klassekammerater i møde.

Sådan vælger du den rigtige skoletaske

Er dit barn på udkig efter en skoletaske, der markerer en ny fase i livet? I denne guide hjælper vi dig og dit barn med at finde en skoletaske, der passer til barnet. Der er særligt fokus på pasform, så dit barn er klar til at bære skoletasken på ryggen.

Bliv klar til skolestart med Bilka.dk

Det er vigtigt at give dit barn den bedste start på skoletiden. Dit barn kan nemlig godt være både nervøs og spændt på, hvad det er, der venter i denne nye fase af livet. Heldigvis kan du hjælpe dit barn godt på vej med masser af skoleudstyr.

Find alt til skolestart her i vores store udvalg af blandt andet skoletasker, penalhuse og skriveredskaber. Vi har også madkasser og drikkedunke i flere modeller og designs med god plads til en lækker frokost til det nye skolebarn.

Alt til skolestarten

Relaterede kategorier