To børn der leger med legetøj. Køb legetøj på Bilka.dk
To børn der leger med legetøj. Køb legetøj på Bilka.dk

Legetøj

Velkommen til vores store univers af legetøj af enhver art og til enhver smag! Legetøj til børn findes i et sortiment, der både henvender sig til små børn, som sætter pris på rolleleg, og til de større børn, der gerne vil udfordres både motorisk og kreativt.

Se alle produkter

Vælg legetøj efter alder

Legetøj til sjov udendørs leg

Skab timevis af sjov leg ude i den friske luft med vores store udvalg af udendørs legetøj. Vælg mellem alt fra klassiske havespil og løbehjul til sandkasser og store legetårne, og skab sjov og aktiv udendørs leg for hele familien her på Bilka.dk.

Populære mærker

Bliv helt klar til skolestart

Find alt skoleudstyret her

Inspiration til børneværelset

På Bilka.dk finder du alt, du skal bruge til at indrette et godt og hyggeligt børneværelse, der opfordrer til leg, kreativitet og sjov. Se vores udvalg af f.eks. børnesenge, madrasser, opbevaring og meget mere.

Køb sikkert legetøj hos Bilka

Bilka er en del af brancheorganisation LEG. Som medlemmer står vi blandt andet inde for:

  • Børns sikkerhed kommer i første række, og der skal udvises rettidig omhu med hensyn til sikkerheden

  • Alt legetøj skal overholde alle relevant lovgivning og standarder

  • Etiske standarder gælder for fabrikker, der anvendes til fremstilling af legetøj

  • Markedsføring af legetøj skal være lovlig, anstændig, ærlig og sandfærdig
     

Legetøj på tilbud

Er du på udkig efter sjovt og aktiverende legetøj til dine børn eller børnebørn? På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Find det på tilbud til en skarp pris her.

Legetøj til børn i alle aldre

Når vi skriver legetøj til alle aldre, så er det fordi, det netop er hvad du finder. Udvalget af legetøj på Bilka.dk henvender sig både til babyer, børn og børn i samvær med voksne. Vi har legetøj til barnet, der endnu ikke kan gå og til barnet, der er blevet så stort, at det kræver konstante udfordringer - og sidst men ikke mindst legetøj, der måske kræver en voksen på sidelinjen.

  • Find legetøj til både små og store børn

  • Nyd hyggelige stunder med hele familien

  • Giv børnene sjove udfordringer gennem leg

Der er både fokus på leg inden døre og uden døre, hvorfor du nemt kan finde nyt legetøj året rundt. Hvad med et sjovt spil til hyggelige aftenstunder og dage, hvor vejret sætter en stopper for aktiviteterne ude? Eller klassiske musikinstrumenter til at sætte gang i festen? Du finder det og meget mere på Bilka.dk.
 

Børnenes leg i haven

Livet i haven er for de fleste ensbetydende med fritid og fornøjelser, og når vejret er godt, vil børnene som oftest gerne ud og lege i naturen. Også her er der mulighed for at købe legetøj til både store og små børn, som indbyder til masser af timer med gode grin. Fyld skuret med forskellige slags udendørsspil, som børnene selv kan finde frem og lege med eller nyde i samvær med hele familien. Aktiviteter i det grønne tærer godt på energien og giver røde kinder - hvilket netop er ideen med en god leg. Se det store udvalg af udendørs leg her på siden, og skab dejlige minder med de familiens yngste medlemmer.
 

Se det brede udvalg på Bilka.dk

Hos os finder du mange kendte mærker såsom Disney, LEGO og Fisherprice til de helt små. Iblandt disse mærker og mange flere kan du online bestille alt, hvad et lege-hjerte måtte begære – det er både nemt og bekvemt. Vi sørger tilmed for, at din bestilling leveres til døren, hvis det er ønsket. Så hvad end du er ude efter lidt nyt til børneværelserne, sandkassen eller måske en fødselsdagsgave, finder du det her.