Havespil

Hvad end det gælder velkendte spil eller nye udgaver, er et havespil et hit, når ellers solen og vejret tillader det. Her på siden finder du alt i sjove havespil til både store og små  – uanset om I er mange eller få, der skal spille ad gangen. 

Sjove havespil til sommeren

Vil du nyde lidt kvalitetstid med familien i sommervarmen? Så er et havespil et godt sted at starte. I denne guide giver vi dig inspiration til sjove havespil for hele familien, så I kan nyde den friske luft og hinandens selskab.

Underholdende havespil til hele familien

Når foråret og sommeren viser sig fra deres bedste sider, lokker haven og de udendørs aktiviteter. Dette gælder især for de mindste, som det kribler i for at komme udenfor og lege - så hvorfor ikke forkæle dem med et havespil? Havespil er en perfekt udendørs leg for børn såvel som resten af familien. Med et velkendt eller måske nyt havespil er rammerne sat for timevis af aktiv underholdning i den friske luft.

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af sjove spil til haven, der giver aktivitet og underholdning. Uanset om du leder efter en af de velkendte varianter som petanque, stangtennis eller kroket, eller om du har mod på at prøve noget helt nyt som smash ball eller stigegolf. Udvalget er bredt, og der er spil til alle aldersgrupper, så både store og små kan være med.
 

Vælg det rigtige havespil

Der er et væld af både velkendte og nye havespil at vælge imellem. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Lad antallet af spillere, samt ikke mindst din have eller tilgængelige udearealer afgøre, hvilket havespil, du skal vælge:

  • Antal deltagere: Hvis I er mange, der skal spille ad gangen, skal du naturligvis gå efter de havespil, hvor mange kan deltage. Et bud herpå kunne være kroket, rundbold eller disc golf. Er I kun to? Så er det oplagt at vælge stangtennis eller petanque.

  • Udeareal: Hvor stort et udeareal, du har til rådighed, er selvsagt med til at bestemme hvilke spil, du kan vælge. Spil som kongespil kan være temmelig pladskrævende – og jo flere deltagere, jo mere plads er påkrævet – hvorimod ringspil kan spilles på et relativt småt areal i en lille have.

Køb sjove udendørs spil til haven på Bilka.dk

Bliv klar til sommerens udendørs aktiviteter, sjov og hygge i haven med et udendørsspil, som du kan bestille hjem på Bilka.dk i dag. Er vejret så varmt, at der skal vandleg til i stedet? Se her også vores store udvalg af alt til vandleg. Det gælder pools, badebassiner og vandlegetøj.