Pokémon kort

Pokémon er sin helt egen verden, og den giver stor begejstring og glæde hos både børn og voksne. Hvis du også elsker Pokémon, kan du her på siden finde et stort udvalg af Pokémon kort, som kan supplere eller fuldende din samling – Pokémon, du skal fange dem!

Find pakker med Pokémonkort

Pokémon har siden skabelsen i 1996 været et af de mest populære samlekortspil i hele verden, og det er ikke mindst på grund af det kæmpestore univers, der er bygget omkring Pokémon. Dette inkluderer ud over kortene både konsolspil, figurer og meget mere.

Ud over at spille er bytning af kortene og opbygning af en samling den helt store drivkraft, og her er der fantastiske muligheder for at udbygge, hver gang der kommer en ny serie på gaden!

 

Sjove spil med Pokémonkort

Selv om alle ikke nødvendigvis bliver fanget af Pokémonkort, er der stadig muligheder for enhver smag:

Man kan opbygge sin samling i en af de lækre Pokémon-mapper og undervejs blive en sand ekspert, efterhånden som man lærer alle Pokémons at kende.Når man opbygger sin samling og beundrer sine kort sammen med vennerne, bliver Pokémon et socialt samlingspunkt, hvor ikke bare hobbyen, men også samværet er i fokus.

Desuden kan der gå sport i hobbyen, når man spiller spillet, og her skal forsøge at besejre andres Pokémons.Der er således garanti for timevis af underholdning, og endda også masser af samvær med vennerne, når man er Pokémon-samler!

 

Leg og lær med Pokémon

Pokémon kan faktisk også hjælpe med at udvikle kompetencer, som man måske ikke lige havde regnet med. Engelskkundskaberne udvikles naturligt, da alle kort er på engelsk. Man lærer strategisk tænkning, da man ofte skal tænke flere træk frem. Tilstedeværelsen skærpes, da man trækkes væk fra skærmen og skal forholde sig til både sine egne kort og sin modspillers handlinger.

De sociale kompetencer og retfærdighedssansen skærpes, da spillet kræver ageren og samvær med andre spillere, samt gør at man må forholde sig til både at tabe og vinde. Og til sidst får man oven i købet træning i matematik, da man i spillet både skal lægge til, trække fra, gange og dividere for at udregne skadeseffekter. Det er altså meget mere end en sjov hobby, man kan dele med sine venner!

Som spiller er det oplagt at starte med de spilleklar Battle Decks. Der fås nemlig alt, hvad man skal bruge, for at komme i gang: 60 kort (for begyndere bør 15-20 af disse være energikort), en spillemønt og spilmarkører.

Derefter kan man let udbygge sin samling og opgradere sit deck med enten boosterpakker eller de andre spændende produkter – blandt andet V-bokse med seje kæmpekort, tinbokse med lækre opbevaringsæsker og Elite Trainer bokse med alt, hvad de mere seriøse spillere kunne ønske sig!

 

Køb Pokémon kort m.m. hos os

Leder du efter endnu mere Pokémon? Hos Bilka.dk har vi et stærkt udvalg af skønne sager fra den eventyrlige verden af Pokémons. Du kan for eksempel indrette dit eget værelse eller børneværelset med seje Pokémon figurer. Vi har også dejlige bløde Pokémon bamser, så børnene kan putte med Pikachu, Jigglypuff og andre af deres yndlings Pokémoner. 

Går du efter at blive den bedste Pokémon træner? Prøv de seneste Pokémon spil til Nintendo Switch. Erobrer den virtuelle Pokémon verden og fang alle de spændende Pokémoner. Lige her på Bilka.dk kan du både selv og børnene i den grad få tilfredsstillet sulten efter alt i Pokémon.