NERF

Er du vild med leg, der er fart på og intensiv, så er NERF lige sagen for dig. De fleste kender efterhånden til de sjove blasters, som inviterer til dyst for børn og barnlige sjæle. Find din NERF blaster her.

Actionpræget underholdning med NERF 
Action sports-brandet NERF er kendte for at producere de sejeste blasters og Super Soakers, der opfordrer til sjov, social og aktiv leg. Her kan du få motion på sjov og underholdende måde med de seje blasters, når du går i kamp med dine venner. Med en fyldt Super Soaker eller blaster med tilhørende skumpile er dit barn klar til at leve sig ind i en fantasiverden fuld af zombier og andre farlige væsener, der skal bekæmpes.

Navnet "NERF" er slang for den skumpolstring, som bruges i off-road racing. På Bilka.dk kan du se det brede udvalg af produkter fra NERF og vælge den rette blaster eller Super Soaker. Udstyret med det rigtige våben og tilbehør er dit barn klar til at blive sendt ud for at bekæmpe de onde. Der er altså rig mulighed for at bekæmpe de onde væsener, mens dit barn bevæger sig og nyder det spændende univers, de træder ind i.

NERF - kendt for de seje blasters 
I 1991 blev NERF købt af Hasbro, og blasters blev siden introduceret som en del af legen. Og det har virkelig taget fart siden da. Disse blasters skyder med pile lavet af samme skum som NERF boldene, og det er blasters, som NERF er mest kendt for herhjemme. Det gælder både børn og barnlige sjæle. Det fantastiske ved NERF er nemlig, at de egner sig både til børn og voksne, fordi leg har ingen aldersgrænse. 
 
Derfor er NERF et oplagt valg til dig, der elsker at bevæge dig, konkurrencer og actionfyldt leg. Det er nemlig præcis, hvad du får med NERF. Du kan nemt danne hold med vennerne og kæmpe mod hinanden. Eller måske er det alle mand for dem selv, hvor kun den mest snu og skudsikre overlever. Mulighederne er i sandhed uendelig med NERF, hvor legen ingen ende vil tage. Udforsk de seje blasters på Bilka.dk i dag.
 
Udover tilføjelse af NERF til Hasbro kender du nok også Hasbro for klassiske brætspil såsom Monopoly eller er du tosset med My Little Pony? Hasbro er et unikt univers af spændende og inspirerende legetøj, hvor du kan slippe fantasien løs og bevæge dig ind i de magiske universer. Hvad end du er til Disney, Play-doh eller de søde kæledyr fra Furreal, har vi alt til i vores legesyge univers.
 
Vælg mellem et væld af NERF blasters
Når det kommer til at vælge din favorit NERF blaster, når du går i kamp, er det vigtigt, at du vælger den rette. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af både klassiske og nye NERF blasters. 

Hav sikkerheden i orden - sigt ikke mod ansigt eller øjne 
NERFs skumpile er harmløse, og det gør ikke ondt, hvis man bliver ramt af dem. Vi advarer dog mod, at man sigter mod ansigt eller øjne. Derfor skal du huske at have sikkerheden i orden, når du begynder en NERF kamp mod andre. På den måde kan alle have en behagelig oplevelse, som gør det hele meget sjovere. 
 
Køb NERF på Bilka.dk i dag
Dyk ned i det spændende udvalg af NERF blasters, tilbehør og meget mere på Bilka.dk. Når du har fundet favoritterne, kan du sikkert og hurtigt bestille her på siden i dag. Så bliver du hurtigt klar til kamp og max klar til at bekæmpe de onde væsener og sejre til sidst. 

På Bilka.dk finder du også et stort sortiment af legetøj fra Star Wars, TRANSFORMERS og Marvel, hvor du kan finde dine yndlingsfigurer.