Nerf

Action sportsbrandet Nerf er kendt for at producere de sejeste Blasters og Super Soakers, der opfordrer til sjov, social og aktiv leg. Med en fyldt Super Soaker eller Blaster med tilhørende skumpile er dit barn klar til at leve sig ind i en fantasiverden fuld af zoombier og andre farlige væsener, der skal bekæmpes. Navnet "Nerf" er slang for den skumpolstring, som bruges i off-road racing. På Bilka.dk kan du se det brede udvalg af produkter fra Nerf og vælge den rette Blaster eller Super Soaker. Udstyret med det rigtige våben og tilbehør er dit barn klar til at blive sendt ud for at bekæmpe de onde.

Nerf - kendt for de seje blasters

I 1991 blev Nerf købt af HASBRO, og blasters blev siden introduceret som en del af legen. Disse blasters skyder med pile lavet af samme skum som Nerf boldene, og det er blasters, som NERF er mest kendt for herhjemme.

Nerf Elite udgør den største del af Nerf blasterne og her finder man klassikere som Strongarm, Stryfe og Firestrike.

De nye ZombieStrike

Sidenhen er et nyt segment kommet til – ZombieStrike!
ZombieStrike inviterer børnene direkte ind i et legeunivers med de populære zombier, som kan og skal jages, inden de udretter skade på menneskeheden. Dette reflekteres i blasternes deco og anderledes måde at skyde på.

Samme slags pile til Elite og ZombieStrike

Både Elite og ZombieStrike blasters skyder med samme slags pile – eneste forskel er farven. Pile som følger med Elite blasters er blå, og pile som følger med ZombieStrike blasters er grønne.

Sigt ikke mod ansigt eller øjne

Skumgummipilene er harmløse og det gør ikke ondt, hvis man bliver ramt af dem. Vi advarer dog mod at man sigter mod ansigt eller øjne.