Blyanter

Tegninger, lektier, notater og kruseduller. Blyanter bruges til rigtig mange ting i det daglige. Står du og mangler en blyant eller flere til børnenes penalhuse? Find skriveredskaberne her i Bilka.dk’s store udvalg, hvor du kan vælge mellem en masse forskellige slags blyanter.

Blyanters hårdhed og form

Blyanter er gode at have som skriveredskab. Når du skal arbejde, lave lektier eller være kreativ, er det rart med en blyant i hånden, fordi du nemt kan viske stregerne ud, hvis du kommer til at sætte dem forkert på papiret. 

Skal du til at købe nye blyanter, kan disse faktorer hjælpe dig godt på vej til at vælge den helt rigtige blyant: 

  • Hårdhed: Blyanter findes i forskellige hårdheder. Hårdheden bestemmer, hvor lyse eller mørke streger blyanten laver.

  • Form: Blyanter findes i forskellige former, herunder bl.a. rund, trekantet og sekskantet. Har en blyant kanter, triller den ikke så nemt væk, som en rund kan gøre. Snup blyanten i hånden, og mærk, hvordan den føles ergonomisk. Det er vigtigt, at grebet på blyanten føles behageligt.
     

Udfold dig kreativt med gode blyanter

Eftersom blyanter findes i mange hårdheder og former, er de nærmest blevet en uundværlig del af hverdagen. Børn, studerende, kontorfolk og kunstnere bruger dem især. Og de bruger blyanterne på forskellig vis. 

Børnene sætter den ene streg efter den anden, når superhelte, prinsesser, dyr, fantasidyr og ting fra dagligdagen tegnes med en blyant eller farveblyant. Bruges blyanten henne i skolen eller på uddannelsessteder, er det ofte til matematik- og skriveopgaverne. 

Vil du udfolde dig kreativt, findes der specielle tegneblyanter til dét. Og er det tankerne, som skal have frit løb og skrives ned på papiret, er en blyant også genial. Det samme er den, når du skriver indkøbslisten i hånden.

Køb tegneblyanter og almindelige blyanter på Bilka.dk

Bilka.dk tilbyder et stort udvalg af kontorartikler med alt lige fra forskellige kontormaskiner og papir og karton til skriveredskaber. Banker et nyt skoleår på døren, kan børnenes penalhuse fyldes med eksempelvis blyanter. Blyanterne i udvalget har forskellige størrelser, hårdheder og former – så du kan nemt vælge dem, som du vil bruge, når lister skal skrives, tegninger skal tegnes, eller skoleopgaver skal løses.