Baby og børnesenge på Bilka.dk
Baby og børnesenge på Bilka.dk

Børnesenge

Gå på opdagelse i vores sortiment af børnesenge og babysenge, herunder juniorsenge, halvhøje senge og køjesenge/etagesenge og find den helt rette seng med tilbehør til dit barn. 

Hvornår skifter man til juniorseng?

Hvornår skifter man fra tremmeseng til juniorseng og hvorfor gør man det? Hvis du er i tvivl om, om dit barn er klar til at flytte over i en juniorseng, så læs med i guiden her. 

Find madrassen til børnesengen

Har du købt en ny børnesenge og har du brug for en ny madras som netop passer til sengen? Se hele vores udvalg af børnemadrasser i forskellige mål og materialer. 

Hvorfor er søvn vigtigt for børn?

Søvn er yderst vigtigt for barnets dvikling og livsglæde. Sørger du for, at dit barn får nok søvn?

8 tips til indretning af børneværelset

Hvordan indretter man bedst et børneværelse, så det imødekommer børnenes behov med plads til leg og udfoldelse? Vi giver dig her 8 bud på, hvad du kan gøre for at skabe børnevenlige rammer for familiens yngste.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til børnesenge

Køb ny børneseng online på Bilka.dk

En god nattesøvn er vigtig for dit barns udvikling, og det kan en passende seng være med til at sikre. Derfor finder du her på Bilka.dk et bredt udvalg af børnesenge i super kvalitet til fornuftige priser. Se også vores udvalg af børnemadrasser her.

Når du skal finde en ny børneseng bør du overveje dit barns størrelse og børneværelsets indretning. Hvis dit barn er under 10 år, kan du med stor fordel vælge en børneseng, der motiverer til sjov leg. En sådan seng kan f.eks. være en halvhøj seng, hvor du kan montere rutsjebane eller forskellige forhæng, så sengen opfordrer til fantasifuld leg. Hvis dit barn derimod er over 10 år, anbefaler vi at du vælger en seng i voksenstørrelse men med funktioner, der passer bedre ind i børne-/ungeværelset, f.eks. en seng med skuffer – læs mere om børnesenge med smarte funktioner herunder.

 

Udnyt pladsen i børneværelset med senge til børn med opbevaring

Det er ikke alle der har et stort børneværelse, og selvom man har det, kan man aldrig få for meget opbevaringsplads. En børneseng skal alle børnefamilier bruge, men hvorfor ikke kombinere børnesengen med opbevaring? De fleste af vores børnesenge på Bilka.dk har en opbevaringsfunktion, hvor du kan opbevare legetøj, sengetøj eller endda en ekstra seng til overnattende gæster. En børneseng med skuffer er et godt valg, da skufferne er nemme at trække ud for dit barn. Så kan barnet også selv hjælpe med at rydde op, da det er nemt at gemme legetøjet væk.

En halvhøj seng der er let hævet, er også super god til at udnytte pladsen i et værelse. Du kan nemlig stable opbevaringskasser og lignende under sengen, uden at det ser rodet ud. Med forhæng kan du helt gemme opbevaringen væk. En halvhøj seng har ofte stige, hvilket er en sjov detalje, der også styrker dit barns motorik, når der skal kravles op og ned.

 

Smarte børnesenge med flere funktioner

På Bilka.dk har vi forståelse for, at en børneseng er ikke kun et sted, hvor dit barn skal sove. Børnesengen er nok det vigtigste møbel i børneværelset, der også skal indbyde til leg eller hygge med kammeraterne.

Med en funktionel og kreativ sengeløsning kan du opfylde dit barns behov for både søvn, fordybelse i lektier og leg.

De fleste af vores børnesenge kan følge med barnets alder, idet sengehest f.eks. kan afmonteres, når barnet er stort nok til at sove uden. Derudover kan du ved de høje senge selv indrette pladsen under sengen, så den passer til leg når barnet er under 10 år, og senere kan i indrette et ungdomsværelse med plads til hygge eller skrivebord under sengen.

Til legebarnet er den ultimative børneseng en med masser af funktioner, f.eks. en halvhøj seng, der kan laves om til et prinsesseslot eller en ridderborg med vaskbare forhæng. Eller hvad med en seng formet som en bil eller en prinsessekaret?

 

Børnesenge med fokus på både sikkerhed, funktionalitet og design

Små børn hopper og kravler i sengen – det skal sengen kunne holde til! Derfor er alle børnesenge på Bilka.dk produceret i holdbare kvalitetsmaterialer. Vores Spiloppe senge er svanemærkede og alt tekstil brugt i sengene er Oeko-Tex certificeret.

Vores senge til børn og unge findes i flere farver, f.eks. hvid, grå, grøn og lilla. På den måde kan I vælge en seng, der passer perfekt ind i indretningen i børneværelset.

 

Fuldend indretningen i børneværelset

Juniormadrassen eller babymadrassen er et vigtigt element i en børneseng. Vi anbefaler at du vælger en skummadras eller latexmadras til dit barn, da et barn vejer for lidt til at fjedrene i en springmadras kan støtte kroppen korrekt. Mange af vores børnesenge sælges som komplette løsninger med sengeramme og madras, mens andre senge blot er en sengeramme, hvor du selv kan vælge madras til. Du kan også sagtens nøjes med at købe en børnemadras, hvis du allerede har en sengeramme. Her på siden finder du madrasser til babyer, børn og unge i alle de gængse størrelser. Vi anbefaler desuden at du køber en madras, hvor betrækket kan tages af og vaskes. Dette sikrer hygiejnen i børneværelset og er vigtigt ift. astma og allergi.

Husk også en god dyne og en blød pude, så dit barn kan sove godt hele natten og derved vågner veludhvilet om morgenen.

For at fuldende indretningen i børneværelset kan du gå på opdagelse i vores udvalg af sengetøj til junior og lagner til junior og baby madrasser. Med vores udvalg af børnemøbler kan du gøre børneværelset indbydende, personligt og hyggeligt.