Musikinstrumenter til børn

Har du et barn, der er vild med musik, og som elsker at synge og danse? Musik og rytme har en fantastisk indflydelse på børns udvikling af motorik, balance, sprog, koncentration og hukommelse. Det kan du understøtte med et af vores mange musikinstrumenter til børn, som du kan se herunder.

Musikinstrumenter for børn – hygge, leg og læring

De fleste børn har en medfødt glæde ved musik og rytme. At bevæge sig til musik og dens rytme og puls, selv at kunne frembringe den og at danse og synge til den, er utroligt stimulerende for dit barns udvikling på flere områder. Og så er det både sjovt og hyggeligt at være sammen om at nyde musikken, allerede fra barnet er helt lille. Det er aldrig for tidligt at introducere det for rytme- og musikinstrumenter, så længe instrumenterne passer til barnet.

  • Fås i et væld af udgaver, og passer til alle alders-/udviklingstrin
  • Perfekte til hyggestunder med både det helt lille og større barn
  • Er med til at stimulere bl.a. motorik, balance, sprog og hukommelse

Musik kan have en så stor positiv virkning på et barn, at det er en rigtig god idé at gøre det til en del af dets liv. Det vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej med. Derfor opdaterer og udvider vi løbende vores faste sortiment med fantastiske musikinstrumenter til børn og deres forældre, så du altid har noget spændende og sjovt at vælge mellem.

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at bestemme dig for et instrument? Udvalget er stort og bredt, så det kan være svært at vælge. Som udgangspunkt gælder der dog kun én regel: Undgå at skyde over målet.

Børn skal fysisk kunne håndtere instrumentet for at have glæde af det. Glem alt om at koble alder og udviklingstrin sammen. Børn er forskellige på mange plan, og det gælder også ift. udvikling af f.eks. motorik og koncentration. Hyg leg, musik og rytme ind i barnets hverdag trin for trin, så barnet kan følge med. Så bliver glæden så meget større.

Når du har fundet frem til det helt rigtige, bestiller du det nemt og hurtigt på Bilka.dk.