Aktivitetsbøger

Leder du efter spændende aktivitetsbøger til dit barn? I udvalget herunder finder du aktivitetsbøger til børn i alle aldre, så de på en god måde kan blive stimuleret i regnvejr, på ferien og i andre situationer, hvor der er brug for fordybelse og koncentration, som ikke behøver at være fjernsyn.

Derfor er aktivitetsbøger gode til børn

Det kan være svært at skulle aktivere sit barn hele tiden, og det kan samtidig også være udfordrende for barnet selv at finde på sjove ting at lave. Det gælder især i ferier eller på dage, hvor vejret ikke lige er til udendørsleg. I sådanne tilfælde er aktivitetsbøger guld værd at kunne tage frem.

  • Aktiverer barnet på en sjov og hyggelig måde
  • En 100 % skærmfri aktivitet – både pc og tv
  • Motiverer barnet til let læring gennem leg

 

Har du et barn, som ikke kan vente med at komme i skole, er aktivitetsbøger perfekte at lade ham eller hende sidde med. Det giver barnet en følelse af at være stor, og så kan det lege, at det er i skole. Samtidig er det rigtig god læring for barnet at løse små opgaver i sin aktivitetsbog.

Med en aktivitetsbog kan du desuden lære dit barn, at det kan underholdes gennem andet end fjernsyn. Mange forældre kæmper med at nedsætte skærmtiden for deres barn, og her er en aktivitetsbog perfekt.

 

Sådan vælger du den rigtige aktivitetsbog

Når du skal vælge en aktivitetsbog til dit barn, skal du først og fremmest vælge ud fra alder. Det står i beskrivelsen af bøgerne, hvilken alder de henvender sig til. Derudover kan du med fordel vælge en bog med et tema, som dit barn er vild med. Det stimulerer barnet endnu mere til at give sig i kast med bøgernes spændende opgaver.

I udvalget finder du aktivitetsbøger med forskelligt indhold. Nogle indeholder historier med små opgaver, mens andre indeholder ark og klistermærker med opgaver til. Der er også bøger, hvor der følger små figurer eller andre legesager med, som hører sammen med bogen.

Bestil aktivitetsbogen online i dag, og kom hurtigt i gang med at stimulere dit barn på en ny og lærerig måde!