Madkasser

Madpakken skal opbevares praktisk og hygiejnisk i tasken eller i køleskabet hele dagen. Her på Bilka.dk finder du forskellige typer af madkasser til voksne og børn, og alle med gennemtænkte detaljer for optimal opbevaring af salat, rugbrød, sandwich eller varm mad. Se det store udvalg af madkasser på Bilka.dk herunder.

Tjekliste: Ting til skolestart

En madkasse og en drikkedunk er nogle af de ting, der er vigtige for dit barn at have med til skolestart. Der er dog også andre ting, dit barn vil have glæde af, når skoleklokkerne ringer ind. Læs med her og bliv klogere.

populære mærker

Praktiske madkasser med rum

Uanset om du foretrækker rugbrød eller salat til frokost, handler det om at vælge den praktiske løsning. En madkasse med rum eller en salatboks med bestik er blot nogle af de mange muligheder, du finder i vores store online udvalg her på Bilka.dk. Fælles for alle er:

  • Størrelsen er tilpasset formålet
  • Praktisk at have med i tasken
  • Holder maden frisk og lækker

 

Den lille, flade sandwich kræver ikke så meget plads som den blandede salat – madkasser i forskellige størrelser og faconer klarer hver sin opgave. De er alle nemme at have med i tasken og holder maden frisk og lækker hele dagen.

Hvilken madkasse skal du vælge?

Voksne som børn har brug for opbevaring til madpakken, og heldigvis er der en løsning til enhver type mad – til rugbrød, til salat og til alle de andre ting.

  • Til rugbrød er madkasser med rum ofte det mest praktiske valg. Med rum i en madkasse kan du lægge hvert stykke rugbrød for sig og dermed undgå, at det forskellige pålæg blandes sammen. En madkasse med rum kan også være et godt valg til forskellige snacks.
  • Til salat kan du vælge en større boks, som du kan spise direkte af. Med integreret bestik i madkassen kan du endda spise når som helst på farten. Vælg evt. en salatboks med separat beholder til dressing og med kølelement til de varme dage.  
  • Til andet end rugbrød eller salat findes der et utal af madkasser med forskellige formål. Morgenmadens yoghurt opbevares praktisk i en spiseklar bøtte med separat afdeling til topping. Til hele dagens måltider og snacks er en madkasse med separate bokse en god løsning for mange.

Du går aldrig forgæves, når du går på jagt efter den helt perfekte madkasse til skole eller arbejde hos Bilka.dk – vi har Danmarks største vareudvalg.