Penalhuse til børn

Når skolestarten viser sig i kalenderen, skal børnene bruge mange skoleting. Penalhuse er én af dem. Etuiet er nærmest et must-have, da de holder styr på skriveredskaberne og andre småting. Mangler du et penalhus til børnene? Gå på opdagelse blandt vores forskellige slags penalhuse med seje, søde og populære figurer lige her på Bilka.dk.

Bliv helt klar til skolestart

Husk indholdet til penalhuset

Smarte penalhuse til børn

Penalhuset hører hjemme i alle skoletasker. Når det er skoletid, er etuiet et sted, hvor børnene kan opbevare deres mange forskellige skriveredskaber. Skal du til at købe et penalhus til dine børn, er det garanteret ikke helt lige meget, hvilket du køber til dem. Tag dem derfor gerne med på råd.

Penalhuse findes i mange smarte versioner. Vi har penalhus med søde og sjove motiver i fine farver, så du kan finde et penalhus til både piger og drenge. Vi har også modeller med gode muligheder for at organisere tingene i penalhuset. Eksempelvis kan du vælge:

  • Penalhuse med ét rum 
  • Penalhuse med flere rum/lommer
  • Penalhuse med og uden indhold


Når et penalhus kun har ét rum, er der styr på skriveredskaberne. Det ene rum gør dog, at redskaberne flyder lidt sammen – men det gør dog ingenting, da børnenes små fingre oftest lynhurtigt kan finde frem til yndlings-farveblyanten.

Har et penalhus i stedet flere rum og lommer, har rummene som oftest små elastikker. Elastikkerne holder skriveredskaberne på plads. Og det bliver dermed let at snuppe blyanten, når tallene skal lægges sammen i matematiktimerne.

Tjekliste: Ting til skolestart

Er du i tvivl om, hvad dit barn skal have med til skolestart? Så fortvivl ikke. Vi giver dig gode råd til, hvad dit barn skal bruge for at blive parat til skolestart. Du kan bl.a. læse mere om, hvad dit barn kan have med i skoletasken.

Hvad skal et penalhus indeholde?

Et penalhus skal selvfølgelig indeholde og have plads til alle de nødvendige ting, dit barn skal bruge i skolen eller derhjemme. Afhængigt af dit barns alder, er der nogle ting, der bør være pakket i penalhuset. Her er en liste over de mest almindelige ting at have i penalhuset:


Det er selvfølgelig ikke alle børn, der har brug for f.eks. en passer, for det afhænger af klassetrinnet. Det er dog en god idé at tænke på, hvilke redskaber dit barn har brug for, og om der er plads i penalhuset til at tilføje flere ting løbende.

Der findes også penalhus med indhold, hvor diverse redskaber allerede er inkluderet. Hvis dit barn elsker at have farveblyanter i hele farvepaletten, kan det være en fordel at vælge penalhus 3 rum, så farverne kan blive organiseret.

 

 

Penalhuse – ikke kun til skolebrug

Penalhuse holder ikke bare styr på skriveredskaberne. Skriveredskaberne bliver også opbevaret på en god måde, som kan være med til at passe på dem. Tusser, blyanter, farveblyanter, kuglepenne og viskelæder – ja, børnene bruger lidt af hvert.

Og det samme gør de derhjemme og andre steder. For skriveredskaber bliver ikke kun brugt i klasseværelset. Det smarte ved et penalhus er jo, at dit barn nemt kan tage alle sine skriveredskaber med sig rundt.

Måske er børnene kreative hjemme på børneværelset med deres tusser og andre skriveredskaber. Måske bruger børnene dem, når familien er på farten, og de skal underholdes på køreturen. Uanset situationen er det godt, at der er styr på indholdet. Og det kommer der med et penalhus.

 

Fyld penalhuset på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du alt, hvad børnene skal bruge til deres skoletid i form af forskelligt skoletilbehør. Penalhuse til børn er der et stort udvalg af, da børnene eksempelvis kan vælge mellem små og store penalhuse med enkle eller farverige designs.

Vi har penalhuse fra kendte mærker som DanPen og TOPModel. Nogle af vores penalhuse har endda indhold i, mens andre ikke har. Har de ikke det, kan du lade børnene fylde penalhuset med skriveredskaber fra Bilka.dk.