Byggeklodser

Byggeklodser er et klassisk stykke legetøj, som er nemt for børn at forholde sig til, og som findes i så mange udformninger, størrelser og farver, at det kan bruges af de fleste børn. På Bilka.dk finder du såvel klassiske klodser som de allernyeste varianter. Gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden.

Populære brands

Byggeklodser til børn i alle aldre

Byggeklodser hører til den type legetøj, som de fleste børn vil have stor glæde af. De fås i et væld af udgaver, som bl.a. træklodser, og der er derfor klodser til børn i alle aldre - både babyer, tumlinger og større børn. Mens de yngre børn hygger sig med at stable, tælle, sortere og bygge med dem, anvender de større børn dem typisk først til at kopiere stort og småt fra deres omgivelser, og senere udtænke og konstruere egne og ofte mere eller mindre avancerede projekter.

Derfor skal du købe byggeklodser på Bilka.dk:

  • Fås i mange forskellige udformninger, størrelser og farver

  • Lærer barnet om geometriske figurer, størrelser og rum

  • Stimulerer koordination, koncentration, motorik, fantasi og kreativitet

Børn har brug for legetøj for at udvikle sig. Byggeklodser er sansestimulerende aktivitetslegetøj, som understøtter barnets udvikling på flere planer, og som indbyder til timevis af hygge, leg og læring alene eller sammen med andre. For at dit barn skal få en positiv oplevelse, er det dog vigtigt, at det kan håndtere klodserne.
 

Hvilke klodser skal jeg vælge?

Du skal vælge byggeklodser, der passer til netop dit barn. Selv om børn udvikler sig i forskellige tempi, er der dog nogle træk, som er typiske i forhold til udviklingstrin og den måde, som barnet bruger sine byggeklodser på.

  • 0 til 2 år: Sorterings og stablelegetøj. Babyer elsker at samle, sortere, bygge og stable. Det kan være svært for voksne at gennemskue logikken i legen, men det er heller ikke meningen.

  • Tumlinger: Enkelt konstruktionslegetøj. Der bliver bygget, konstrueret og stablet på livet løs – for blot at vælte og nedbryde de arkitektoniske vidundere – igen og igen.

  • Større børn: Avanceret konstruktionslegetøj. Der bruges løs af kreativiteten og den geometriske forståelse, når der udtænkes arkitektoniske bygningsværker, racerbaner eller prototyper af de vildeste køretøjer.

Når du har valgt de byggeklodser, som passer bedst til netop dit barn, bestiller du dem online på Bilka.dk. Husk, at du som altid har ubegrænset returret.