Julekalendere til børn

Hvad er julen uden en julekalender til børn? Ofte gemmer der sig søde og smagfulde overraskelser bag de 24 låger, men du ka’ også finde julekalendere med sjovt legetøj. Køb alt som LEGO julekalender og Playmobil til både piger og drenge i alle aldre. Find din julekalender på Bilka.dk.

Hvorfor købe en julekalender?

For børnene kan december være en uendelig lang måned. Måske har dine børn allerede spurgt, hvornår det er jul, længe før kalenderen har sagt december? Heldigvis kan du gøre ventetiden lidt sjovere med en julekalender med legetøj. På Bilka.dk har vi nemlig sjove overraskelser, der indeholder forskelligt slags legetøj fra spændende universer. 

 

Køber du en julekalender til børn med legetøj, betyder det blandt andet:

  • At dit barn bedre undgår ekstra sukker
  • At de små gaver kan bruges igen og igen
  • At ventetiden til juleaften bliver sjovere
  • At flere børn kan få glæde af legetøjet

 

Leder du efter en pakkekalender til børn, så er du kommet til det rette sted. På Bilka.dk kan du overraske børnene med flotte julekalendere fra mange store legetøjsproducenter som LEGO, Playmobil, Disney eller en helt fjerde. Det gode ved blandt andet en LEGO og Playmobil julekalender er, at indholdet ikke kun er sjovt i julen. Desuden passer legetøjet ofte til både piger og drenge.

 

Køb din julekalender fra alle de kendte mærker her

I Danmark kom den første julekalender i 1932. I dag bygger en julekalender til børn spændingen langsomt op, og en Pokémon og LEGO julekalender kan udfylde noget af den lange ventetid med sjov leg. Her får dit lille barn et nyt stykke legetøj i kalendergave fra 1. december til 24. december, inden julegaver til børn for alvor tager fart.

Har du også lyst til at give dit barn eller et familiemedlem andre gode julegaver, har vi også et spændende sortiment af adventsgaver på Bilka.dk. Invitér børnene med til at pynte stuen med julepynt eller køb et kunstigt juletræ, der aldrig mister sine grannåle. Find alle de store julegavehits til børn og baby på Bilka.dk. Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.