Legetøj til 3-4 årige

Når børn når 3-års-alderen er de som regel meget selvstændige og vil rigtig gerne gøre det hele selv, men noget af det skal øves nogle gange. Brug legetøjet til at hjælpe dem i deres udvikling, mens de har det sjovt. Her hos Bilka.dk finder du det mest populære og spændende legetøj til 3-årige.

Legetøj til 3-årige

Som treårig vil de fleste børn begynde at udvikle særinteresser, der strækker ud over de almindelige lege og interesser, som alle børn har. Det kan være, at dukker pludselig fylder hele ønskelisten, eller måske er det gynger og rutsjebaner, der er nummer et. Alt efter hvad dit barn interesserer sig for, kan du hjælpe og støtte det i legen.

  • Det rette legetøj til fælleslege skaber nærvær

  • Rollespilslegetøj kan skabe social forståelse

  • Støt dit barns udvikling med alderssvarende legetøj

Når du leger med dit barn, lærer du det at vente på sin tur, når det er rutsjebanen, der er kommet frem, samtidig med at evnen til at klatre op selv og mestre nedturen alene giver barnet et boost på selvværdet.

Hos Bilka.dk har vi samlet det bedste og mest populære legetøj til drenge på 3 år og ligeså legetøj til piger på 3 år, så der både er plads til sjov og ballade og rig mulighed for at lære noget nyt – både for dig og dit barn.

 

Vælg det rigtige legetøj til din 3-årige

Det handler selvfølgelig om dit barns interesser, og det handler om, om barnet helst vil lege ude og inde. Men du kan også skubbe lidt bagpå til at få barnet til at tage det næste skridt i udviklingen.

  • Motorisk: Legetøj, der udvikler dit barns motorik, er legetøj, som klodser, perler og perleplader, musikinstrumenter, farveredskaber, badelegetøj og bolde.

  • Balance: Hjælp dit barns balance på vej med legetøj som løbehjul, gåcykel, gynger og vipper.

  • Rollelege: Legetøj som køkken, værksted, dukker, udklædningstøj og lignende er med til at styrke dit barns forståelse omkring familieliv og den virkelige verden.

  • Viden: Bøger, spil, forstørrelsesglas, mikroskoper osv. er med til at udvide dit barns horisont.

Rul op og se vores store udvalg herover. Bilka.dk – dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge.