Schleich

Schleich lader dig træde ind i et univers bestående af alverdens dyr og skabninger, bl.a. de populære Schleich heste, bondegårdsdyr og dinosaurer. I deres sortiment findes der seks forskellige temaverdener med mere end 600 individuelle figurer, som alle er håndmalede og udført i slidstærkt råmateriale. De forskellige temaverdener tilgodeser børnene på forskellige lærings- og udviklingstrin.

Schleich Horse Club

Schleich lader dig træde ind i et univers bestående af dyr og skabninger med deres legetøjsfigurer, bl.a. de populære Schleich heste, bondegårdsdyr og dinosaurer.

Tag på eventyr med de fire bedste venner og deres heste i Schleich Horse Club. Pigerne Hannah, Sofia, Lisa og Sarah mødes ofte ved Lakeside ride center. De tager ofte på eventyr med deres heste, hvor de støder på mysterier, som de løser med hjælp fra deres firbenede venner. Kom med på tur og udforsk Lakeside og Schleich Horse Club.

Eventyrverdenerne bayala og Eldrador

Opdag en fantastisk verden med venskab, magi og eventyr, for i hjertet af bayala bor der både yndige alfer og andre fortryllende væsner. Kom på besøg hos alferne og deres enhjørninger, eller dyk ned i Meamare, der er havfruernes farverige verden. Bayala er for dig der elsker eventyr og trylleri. Er du mere til kamp og stridigheder, skal du besøge Eldrador, for her er der kun et formål: Supervåbnet! Supervåbnet giver de hidsige væsner fra Eldardor magten til at herske over verdnerne bestående af vand, is, lava og sten. Er det dig der skal bestemme hvilken verden der kommer til at sejre i Eldrador?