Schleich - Verdenen i dine hænder

Schleich er kendt for at lave legetøjsfigurer af høj kvalitet, som udfordrer børns spirende fantasi. Fra den første skitse tegnes til dekorering af figuren foretages, lægges der stor vægt på de små detaljer.

Schleich Horse Club

Schleich lader dig træde ind i et univers bestående af dyr og skabninger med deres legetøjsfigurer, bl.a. de populære Schleich heste, bondegårdsdyr og dinosaurer.

Tag på eventyr med de fire bedste venner og deres heste i Schleich Horse Club. Pigerne Hannah, Sofia, Lisa og Sarah mødes ofte ved Lakeside ride center. De tager ofte på eventyr med deres heste, hvor de støder på mysterier, som de løser med hjælp fra deres firbenede venner. Kom med på tur og udforsk Lakeside og Schleich Horse Club.

Eventyrverdenerne bayala og Eldrador

Opdag en fantastisk verden med venskab, magi og eventyr, for i hjertet af bayala bor der både yndige alfer og andre fortryllende væsner. Kom på besøg hos alferne og deres enhjørninger, eller dyk ned i Meamare, der er havfruernes farverige verden. Bayala er for dig der elsker eventyr og trylleri. Er du mere til kamp og stridigheder, skal du besøge Eldrador, for her er der kun et formål: Supervåbnet! Supervåbnet giver de hidsige væsner fra Eldardor magten til at herske over verdnerne bestående af vand, is, lava og sten. Er det dig der skal bestemme hvilken verden der kommer til at sejre i Eldrador?