Rutsjebaner

Med en rutsjebane, som du kan tilkoble dit legetårn, får ungerne et adrenalinkick, vindsus i lokkerne og timevis af underholdning. Se vores spændende udvalg på Bilka.dk og forkæl dine børn med en sjov og sikker rutsjebane til haven.

Forvandl din have med en rutsjebane

Det er ikke uden grund, at alle børn og barnlige sjæle elsker rutsjebaner – en tur herpå giver vind i håret, adrenalinsus og frisk luft. En rutsjebane er med andre ord en god investering til haven, som vil gøre dig populær hos de mindste. Hvis du allerede har et legetårn i haven, kan du nøjes med at opgradere legetårnet med en rutsjebane, som du let kan montere herpå. Det vil med sikkerhed give ungerne timevis af underholdning.
 

Vælg den rette rutsjebane til haven

Når du skal købe en rutsjebane til haven, er det naturligvis vigtigt at overveje tre vigtige faktorer:

  • Materiale

  • Farvevalg

  • Størrelse

Da rutsjebaner typisk er fremstillet i plastik, skal du være opmærksom på, at solens UV-stråler kan have en blegende effekt. Det er derfor en fordel at gå efter en model i et UV- og vejrbestandigt plastmateriale, der ikke ændrer sig i farven som følge af solen. Find de monterbare rutsjebaner her på siden, hvor du kan vælge imellem forskellige farver. Der er ligeledes flere størrelser at vælge imellem, så her er rutsjebaner for både store og små børn.

Samtlige af de rutsjebaner, som du finder på Bilka.dk, har mulighed for vandtilslutning. Det betyder, at du let kan tilslutte en vandslange for at få din helt egen vandrutsjebane i haven. Det er både sjovt – og tiltrængt – om sommeren, hvor temperaturerne er høje, og solen står skarpt.
 

Køb rutsjebaner online på Bilka.dk

Gør børnenes legetårn endnu sjovere og sørg for endnu flere timers udendørs underholdning med en rutsjebane her på Bilka.dk og bestil den hjem i dag. Skal ungerne forkæles med mere udendørs legetøj til haven? Du finder det hele i vores brede udvalg, hvor vi bl.a. har et væld af forskellige gynger og gyngestativer samt sjove pools og trampoliner.