Køb trampoliner til haven på Bilka.dk
Køb trampoliner til haven på Bilka.dk

Trampoliner

Med en trampolin kan børn og barnlige sjæle få mange timers sjov og motion, når vejret byder på skønt solskin i forårs- og sommermånederne. Alle vores trampoliner er CE og SG godkendt, hvilket er din garanti for, at trampolinen overholder kravene til kvalitet og sikkerhed.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trampoliner

Bliv klogere på forskellen mellem en inground vs. onground trampolin

En trampolin i haven

En trampolin giver jer mange muligheder for leg og kreativ udfoldelse til både store og små. En trampolin er en af de få udelegs-produkter, hvor de voksne kan inddrages i legen (på de større modeller), og I på skift kan hoppe og lave tricks.

De voksne kan lære børnene, hvordan man hopper sikkert, men de kan også træne børnenes koordination og motorik - som en havetrampolin i den grad styrker. Vær dog obs. på, at det ikke er tilladt at hoppe mere end én person af gangen på en havetrampolin.

Udover at styrke koordinationen og motorikken hos børn, er det sjovt og udfordrende at hoppe på trampoliner og giver god motion til både børn og voksne. Det er vigtigt, at man finder en motionsform, hvor man samtidig har det sjovt, ellers mister man hurtigt motivationen.

Trampoliner træner bl.a. balancen og kroppens muskler, så du har en træningsmulighed lige ude i haven. Hvis du ønsker mere intensiv træning på en trampolin, kan du også vælge en fitness trampolin.

 

 

Hvad kan man lave på en trampolin?

På en trampolin kan du selvfølgelig hoppe. Det er trampolinens primære formål, men du kan altså sagtens udvide hopperiet. Prøv bare nogle af nedenstående lege, du kan lave på trampolinen:

  • Hop i mønstre: Skab et imaginært mønster eller brug markeringer på trampolindugen (hvis muligt) og hop fra det ene punkt til det andet i forskellige sekvenser.
  • Musik og rytme: Spil din yndlingsmusik og hop i takt med rytmen. Prøv at lave en danserutine, hvor hop og bevægelser passer til musikken.
  • Meditation og afslapning: Brug trampolinen til en stille stund med dyb vejrtrækning. Lig på ryggen og mærk den lette tyngde, mens du fokuserer på dit åndedræt og slapper af i hele kroppen.
  • Hop med bold: Med en trampolin med net, kan du hoppe sammen med en bold. Her kan du lege, at bolden er giftig, så den må ikke ramme dig, når du hopper rundt.


Husk altid at sikkerhed kommer først, især når du udfører mere fysisk krævende aktiviteter eller afprøver nye akrobatiske hop. Sørg også altid for, at du hopper på midten af trampolinen, så du ikke kommer for tæt på kanten.

 

Hvilken størrelse trampolin skal jeg vælge?

Trampoliner findes i mange størrelser og kommer både i runde og rektangulære former. I kan vælge mellem fritstående modeller på ben eller en nedgravningsmodel.

Størrelsen på trampolinen afhænger meget af, hvor stor hoppeflade du ønsker. Dette betyder dog ikke, at trampolinens hoppe-egenskab forringes. Vælger du en stor trampolin, kan du mindske risikoen for uheld, når du hopper.

Har du ikke så meget plads, giver det måske bedre mening at købe en lille trampolin. Så fylder den ikke så meget, men du kan stadig få glæde af den. Vi sælger trampoliner i forskellige størrelser alt efter behov og ønsker, så der er lidt til enhver smag.

 

Brug altid en trampolin med net

I 2015 kom der regler for, at alle trampoliner til privat brug skal sælges med sikkerhedsnet. Disse regler gælder kun for trampoliner, der står ovenpå jorden og gælder derfor ikke for nedgravede trampoliner og minitrampoliner med en diameter under 150 cm.

Disse regler er udarbejdet for at undgå fald fra trampolinen, idet størstedelen af ulykkerne på private trampoliner er faldulykker. Derfor sælges vores havetrampoliner på ben også kun med sikkerhedsnet, så du er sikret den bedste trampolin.

 

 

Tilbehør til din trampolin

At hoppe på trampolin er både sjovt og giver masser af motion til hele familien. Men det er en god idé at have det rette udstyr, så ingen kommer til skade. Mangler du ekstra tilbehør til trampoliner, så kan du også finde det her på siden.

Her på siden finder du også et bredt udvalg af tilbehør og reservedele til din trampolin. Det omfatter blandt andet stiger, kantmåtter, overtræk til trampoliner samt stormsikringssæt, så trampolinen ikke forsvinder, hvis vejret skulle byde på storm og blæst. 

Vi forhandler også sikkerhedsnet, så du nemt kan udskifte nettet, hvis det er gået i stykker. Det er vigtigt, at du skifter det, hvis det er i stykker, så det kan virke efter hensigten. Vær opmærksom på, at sikkerhedsnettet kun passer til den model, der er skrevet på sikkerhedsnettet.

 

Find din nye trampolin på Bilka.dk

Er du overbevist om, at en trampolin vil være det helt perfekte for dig og din familie? Så udforsk vores udvalg af trampoliner i høj kvalitet. Vi fører trampoliner fra anerkendte mærker som Salta, ASG og Extreme.

En trampolin giver timevis af sjov og leg for både børn og barnlige sjæle. Hør latteren fra dit hoppende barn en sommeraften eller hop selv rundt på trampolinen. Det giver med garanti et smil på læben! Spring ud i det og køb en trampolin på Bilka.dk i dag.