Droner

En drone er et utrolig avanceret og teknisk stykke legetøj, som giver fjernstyret legetøj en helt ny og spændende dimension. Se vores udvalg herunder og læs mere om droner nederst på siden.

DJI Phantom 4 – få adrenalinen til at suse!Med DJI Phantom 4 dronen kan du optage knivskarpe videoer i 4K mens du med Sport Mode flyver 72 km/t! DJI Phantom 4 har anti-kollisionssystem, så den via sensorer opfanger objekter på vejen og undgår at flyve ind i dem. Se mere i denne video.

En drone med kamera viser nye perspektiver

På Bilka.dk kan du købe droner både med og uden kamera. En drone med kamera giver dig mulighed for at lave dine egne film fra oven, f.eks. en film af det landskab, som dronen bevæger sig henover.

 

Oplev verden på en ny måde med en drone!

Droner er hurtigt blevet ekstremt populære og det med god grund. En drone giver dig nemlig mulighed for at opleve verden på en helt ny måde, fordi du kan fange fantastiske billeder fra oven eller optage seje videoer. På Bilka.dk finder du droner fra alle de kendte mærker.

Droner for begyndere – legetøjsdroner

Billige droner kalder vi også legetøjsdroner eller droner til begyndere, fordi de er gode til at teste om droneflyvning for noget for dig. Quadcoptere, som er droner med fire rotorer er f.eks. gode fordi de er nemme at kontrollere, men alligevel flyver de super godt og du kan lave vilde loops og stungt og flyve hurtigt. Udviklingen af droner går ekstremt hurtigt, og det behøver ikke længere være en dyr luksus for de få. Nu er det muligt at få droner til under 1000 kr. som f.eks. har kamera og "coming home "-funktion, dvs. at den selv kan flyve hjem til sit udgangspunkt.

Droner for de øvede og professionelle

Ønsker du en drone, som kan lidt mere, end en legetøjsdrone? Så finder du også en del professionelle og semi-professionelle droner på Bilka.dk, der har ekstra gode kameraer, så du kan tage skarpe billeder og optage video i høj opløsningen. Vi har altid droner med den sidste nye teknologi, så du kan finde den perfekte drone, uanset om du skal bruge den privat eller professionelt. Alle vores droner på Bilka.dk leveres samlet, så du ikke skal bekymre dig om svære samlevejledninger – så bliver du hurtigt flyveklar!

Tilbehør og dele til droner

På Bilka.dk finder du også et stort udvalg af tilbehør og dele, som passer til de dronemodeller vi fører i sortimentet. Køb f.eks. ekstra batterier, propeller, beskyttelsesudstyr og alt muligt andet, som er relevant for en ægte dronepilot! Med reservedele til droner kan du altid hurtigt komme i luften igen ved styrt eller uheld. 

Køb droner online på Bilka.dk

Når du køber din nye drone på Bilka.dk sørger vi altid for hurtig levering. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at flyve med din drone.