Alt til indretningen af børneværelset på Bilka.dk
Alt til indretningen af børneværelset på Bilka.dk

Børneværelse

Børnene er vores kæreste eje, og selvfølgelig skal de have et børneværelse, som opfordrer til leg og kreativitet. Shop løs og skab det perfekte rum til dit barn.

Se alle produkter

8 tips til indretning af børneværelset

Hvordan indretter man bedst et børneværelse, så det imødekommer børnenes behov med plads til leg og udfoldelse? Vi giver dig her 8 bud på, hvad du kan gøre for at skabe børnevenlige rammer for familiens yngste

Hvornår skifter man til juniorseng?

Hvornår skifter man fra tremmeseng til juniorseng og hvorfor gør man det? Hvis du er i tvivl om, om dit barn er klar til at flytte over i en juniorseng, så læs med i guiden her. 

Inspiration til et flot børneværelse

Smarte børnemøbler og sej indretning er noget, som alle børn elsker, og ofte kan indretningen af børneværelset være med til at understøtte kreativiteten og legen. Det er uanset om man laver en hule under sengen eller pakker værelset tæt med tøjdyr. Man kan også lave sjove effekter på børneværelset med forskellige typer belysning og børnelamper, farvede gardiner med motiver på eller sækkestole og foldemadrasser, som barnet eller børnene kan tumle på.
 

Inkluder dit barn i beslutningsprocessen

Mange børn har en idé om, hvad de ønsker at have på deres værelse. Du kan med fordel snakke med din spilopmager om, hvad han eller hun drømmer om at have. Det kan være så simpelt som en madras at tumle på eller en reol til yndlingsbøgerne. Ved at spørge dit barn, giver du barnet en følelse af medbestemmelse, hvilket er rart for barnet at opleve. Spørg eventuelt dit barn om han eller hun har ønsker til værelset i forhold til følgende kategorier, der kan forny indretningen af børneværelset:

Er det børnesengen, der skal friskes lidt op, kommer man langt med at udskifte dyner og puder, sengetøj og lagner. Spørg eventuelt dit barn, hvilket design han eller hun godt kan lide. På Bilka.dk finder du også et stort udvalg af borde og stole til børn, børnesenge og børneopbevaring.
 

Overrask dit barn med et nyt børneværelse

Nogle forældre sender deres børn over til bedsteforældrene eller til overnatning hos kammarater mens værelset skal indrettes på ny. Dette giver barnet en kæmpe overraskelse, når det kommer hjem og ser, hvad du har lavet. Prøv det og oplev barnets taknemmelighed over at få sig en ny indretning af børneværelset.

For at sikre, at børneværelset ikke skal laves om igen om allerede få måneder, kan du tage en snak med dit barn om det giver mening at male væggene pink eller lyseblå. Det kan være, at du kan nøjes med at dekorere med vægklistermærker, som kan skiftes ud eller tages ned, når barnet er vokset fra dem. Det giver dig mulighed for at bruge dine penge på gode møbler til værelset, fremfor den ene spand maling efter den anden.
 

Find hele sortimentet til børneværelset på Bilka.dk

Her på Bilka.dk kan du se hele vores kæmpe udvalg af boligindretning til børneværelset. Hvis du har brug for hjælp til dit køb online står vores kundeservice klar til at hjælpe dig.