Tusser

Tusser er simpelthen bare sjove at have i hånden, når kreativiteten skal slippes fri på papiret. Og det er sådan set lige meget, om det er børn eller voksne, som bruger dem. Mangler du nogle tuscher? Find dem blandt Bilka.dk’s store og ikke mindst farverige tusch udvalg.

Tegn og farvelæg med fine tusser

Tusser eller tuscher. Kært bar….. skriveredskab har mange navne. Rigtig mange navne faktisk. Om du kalder det en tus eller en tusch, er skriveredskabet et hit hos mange. Især har børn i alle aldre og kreative og kunstneriske voksne en forkærlighed for dem – og med god grund.

Med en tusch i hånden kan du og børnene blandt andet: 

  • Tegne egne tegninger på papiret 

  • Farvelægge motiver i malebøger

  • Skrive invitationer, fødselsdags- og andre lykønskningskort

  • Lave og dekorere andre kreative ting
     

Vælg de rigtige slags tuscher

Bløde eller hårde spidse og tynde eller tykke streger. Valget af tusser afhænger af, hvad du skal bruge dem til. Har en tusch en blød spids, skaber du nemt fine linjer og bredere streger, mens en hård spids på tussen er bedst til præcis og detaljeret tegnearbejde. 

Om du vælger det ene eller det andet, er tusser en sjov, kreativ måde at skabe fantasifulde og farverige tegninger og kunstværker på. Og det er både blandt børn og voksne. Nogle tuscher har endda et specielt viskelæder, som gør, at du og børnene kan tegne og viske ud igen. Især er det helt perfekt, hvis eksempelvis stregerne er sat forkert på papiret eller i børnenes malebøger

Køb tusser til børn og voksne på Bilka.dk 

Bilka.dk’s store udvalg af tusser til børn og voksne gør det nemt for alle at være kreative. Tegn streger, farvelæg tegninger, lav komplekse figurer, eller skriv med tusserne, som du naturligvis også kan bruge til at dekorere kort og invitationer med. Og fordi tusserne fås i sæt med mange forskellige farver, skaber de nemt begejstring hos små og store. Vil du og børnene gerne udtrykke kreativiteten gennem tussernes streger og farver? Gør det med tusser til børn og voksne fra Bilka.dk.