Babydyne og juniordyne - det naturlige valg

På Bilka.dk finder du både babydyner og juniordyner i forskellige materialer og størrelser. Du kan vælge en babydyne eller juniordyne med enten naturfyld eller fiberfyld. 

God søvn med en juniordyne

Børn bruger mange af døgnets timer på at sove, og for at få det optimale ud af søvnen, kræver det en blød og dejlig babydyne eller juniordyne, som giver barnet tryghed. Helt små børn kan ikke selv finde ud af at skubbe dynen af sig, hvis de får det for varmt, og derfor er en god, temperaturregulerende dyne guld værd til dem.

  • Fri for skadelige kemikalier
  • Skaber et trygt sovemiljø
  • Fås i forskellige materialer

Det kan virke som en kæmpe jungle at bevæge sig rundt i, når barnets første dyne, babydynen, skal vælges. Efter et års tid skifter de fleste over til juniordyner, og her kan forvirringen være mindst lige så stor. Men det behøver ikke være så svært.
 

Om babydyner og juniordyner

Er du i tvivl om, hvorvidt det er en babydyne eller en juniordyne, som du skal købe? Læs mere om de to typer herunder:

  • Babydynen måler 70 x 100 cm, og den er dermed den mindste dyne, du kan få. Den passer rigtig godt til et nyfødt barn. Nyfødte sover 15-17 timer i døgnet, så babydynen bliver hurtigt en vigtig del af babyudstyret. Ved at lade babyen afgive sin duft til dynen og sove med den meget, vil barnet hurtigt opnå en stor tryghed ved dynen.
  • Juniordynen skifter du til, når barnet bliver omkring et år gammelt. Den måler 100 x 140 cm, og passer barnet indtil det er omkring 120 cm højt.

Der er nogle egenskaber, som er meget fordelagtige, både når det kommer til babydyner og juniordyner.

En temperaturregulerende dyne er ideel til små børn, da den hjælper barnet med at komme af med sved, og omvendt kan holde på varmen, hvis barnet fryser.

Derudover er det vigtigt med en Oeko-Tex certificeret dyne, som sikrer, at der ikke har været brugt skadelige stoffer under produktionen. Alle vores dyner til børn er allergivenlige og Oeko-Tex certificeret. Enkelte dyner er med NOMITE kvalifikation eller danskproduceret.

Når du vælger babysengetøj eller juniorsengetøj, kan det desuden være fordelagtigt også at vælge økologisk, så du sikrer et rent og allergivenligt miljø.
 

Køb baby- og junior-dyne online hos Bilka.dk

Bilka er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien! Derfor finder du udover baby- og junior-dyner også dyner i voksenstørrelser, så du kan forkæle hele familien med nye, lækre dyner.

Der er desuden ofte stærke tilbud på varerne, og holder du øje med prisnedsættelser, vil du kunne gøre nogle rigtig gode køb. Du har altid 30 dages fuld returret, når du handler hos Bilka.dk.