Babydyner og juniordyner

På Bilka.dk finder du både babydyner og juniordyner i forskellige materialer og størrelser. Du kan vælge en babydyne eller juniordyne med enten naturfyld eller fiberfyld. 

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

HVILKEN DYNE SKAL MAN VÆLGE TIL BABY ELLER JUNIOR?

Søger du den rette dyne til dit barn? Så læs guiden her, hvor vi vil være behjælpelige med det rette valg af dyne for de små medlemmer i familien.

God søvn med en juniordyne

Børn bruger mange af døgnets timer på at sove, og for at få det optimale ud af søvnen, kræver det en blød og dejlig babydyne eller juniordyne, som giver barnet tryghed. Helt små børn kan ikke selv finde ud af at skubbe dynen af sig, hvis de får det for varmt, og derfor er en god, temperaturregulerende dyne guld værd til dem.

  • Skaber et trygt sovemiljø

  • Fås i forskellige materialer

Det kan virke som en kæmpe jungle at bevæge sig rundt i, når barnets første dyne, babydynen, skal vælges. Efter et års tid skifter de fleste over til juniordyner, og her kan forvirringen være mindst lige så stor. Men det behøver ikke være så svært.
 

Om babydyner og juniordyner

Er du i tvivl om, hvorvidt det er en babydyne eller en juniordyne, som du skal købe? Læs mere om de to typer herunder:

  • Babydynen måler 70 x 100 cm, og den er dermed den mindste dyne, du kan få. Den passer rigtig godt til et nyfødt barn. Nyfødte sover 15-17 timer i døgnet, så babydynen bliver hurtigt en vigtig del af babyudstyret. Ved at lade babyen afgive sin duft til dynen og sove med den meget, vil barnet hurtigt opnå en stor tryghed ved dynen.

  • Juniordynen skifter du til, når barnet bliver omkring et år gammelt. Den måler 100 x 140 cm, og passer barnet indtil det er omkring 120 cm højt.

Der er nogle egenskaber, som er meget fordelagtige, både når det kommer til babydyner og juniordyner.

En temperaturregulerende dyne er ideel til små børn, da den hjælper barnet med at komme af med sved, og omvendt kan holde på varmen, hvis barnet fryser.

Alle vores dyner til børn er desuden allergivenlige og Oeko-tex standard 100 certificerede, som du kan læse mere om her. Enkelte dyner er med NOMITE kvalifikation eller danskproduceret.
 

Køb baby- og junior-dyne online hos Bilka.dk

Bilka er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien! Derfor finder du udover baby- og junior-dyner også dyner i voksenstørrelser, så du kan forkæle hele familien med nye, lækre dyner.

Der er desuden ofte skarpe priser på varerne, og holder du øje med prisnedsættelser, vil du kunne gøre nogle rigtig gode køb på Bilka.dk.