Malebøger til børn

Lad dit barn udfolde sine fantasier på den mest farverige måde. Vi har et fint udvalg af sjove malebøger til børn, der kan være med til at gøre dit barn mere kreativt. Find for eksempel malebøger med alverdens motiver, så din guldklump kan male sin yndlingsprinsesse eller superhelt.

En malebog til børn er den oplagte gaveidé

Børns smag ændrer sig med lynets hast, og det kan være svært at finde den helt rette gave. Det kan være, at barnet den ene dag kan lide hurtige biler og den anden dag lide prinsesser. Derfor kan en malebog til børn måske være netop det, som de kære små mangler i hverdagen. Det er nemlig hyggeligt at farvelægge de mange søde motiver, som du måske endda kender fra din egen barndom.

På Bilka.dk har vi et væld af malebøger med alverdens motiver, som kan være starten på hyggelige stunder. Du kan blandt andet finde:

  • Eventyrlige prinsesser
  • Søde dyr
  • Smarte biler

 

Blandt de små størrelser er Walt Disney ofte et sikkert hit, og derfor kan du også være heldig at finde en Walt Disney malebog i vores sortiment. Du kan også tjekke vores andet kreative legetøj ud, hvis du synes, at det lyder interessant.

Der er altså underholdende malebøger til børn  med enhver smag. Vælger du den forkerte, så kan du gøre brug af vores ubegrænset returret, så længe emballagen er intakt, og du husker din kvittering.

 

Malebøger til børn er god hjernegymnastik

Selvom det er hyggeligt at sidde med et glas varm kakao og nybagte boller, mens du og dit barn maler i timevis, så er det faktisk også god hjernegymnastik. At male lader nemlig barnet fordybe sig og udfolde de finurlige fantasier ned på et stykke papir. På den måde kan du også få et indblik i barnets kreative univers.

Flere malebøger er desuden lavet på den måde, at barnet så vidt muligt skal prøve at tegne indenfor stregerne. Det gør dem mere opmærksomme på de små detaljer, og det kan i sidste ende også give pote i fremtiden, når det voksne liv står for døren. Er dit barn også begejstret for spændende børnebøger, så kan du også finde dem på Bilka.dk.