Billedbøger

Er du på udkig efter en underholdende og lærerig billedbog, som dit barn helt sikkert vil være vild med? Opdag et stort udvalg af fortryllende billedbøger for børn lige her på Bilka.dk med Find Holger, Gurli Gris og en masse andre børnefortællinger med inspirerende illustrationer. Se mere herunder.

Gør fortællingen visuel med en skøn billedbog 

En billedbog er kendetegnet ved at være en bog med en eller flere billeder på hver enkelt side. Her er det visuelle høj grad det, der fylder mest, hvilket også betyder at billederne er det, som driver fortællingen. Billedbøger som genre spænder vidt og kan dække over alt fra pegebøger til de helt små børn til kunstbøger målrettet den mere voksne målgruppe.  

På Bilka.dk har vi på denne side valgt at fokusere på billedbøger som en del af vores store samling af diverse børnebøger for både de ganske små samt de lidt ældre børn. Her er der rig mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstid sammen med hinanden eller lade dit barn underholde sig selv ved at gå på opdagelse i billedbøgernes dragende verden af visuelle historier.  

 

Gå på opdagelse i vores store samling af billedbøger 

Har dit barn en eller flere favoritter, når det kommer til deres foretrukne billedbøger? Så har vi sikkert den helt rette billedbog, som dit barn vil elske. Vores samling her på siden inkluderer en lang række af forskellige fortællinger og universer, som med al sandsynlighed vækker interesse hos dit barn. 

Du kender nok allerede en hel del til Gurli Gris, som ofte kører på skærmen hos børnefamilier landet over. På Bilka.dk kan du og dit barn tage med Gurli Gris på nye eventyr i en af vores adskillige billedbøger med den velkendte gris i centrum. Hos os kan du desuden vælge blandt flere af de altid populære Find Holger-billedbøger. Her handler det ganske enkelt om at finde Holger og alle hans kammerater, der som regel gemmer sig blandt et enormt menneskemylder. Vi har selvfølgelig også mange andre underholdende billedbøger, som du kan vælge imellem med noget for enhver interesse.