Foldemadrasser

En foldemadras er god at have i hjemmet til de legende børn eller de trætte forældre. Den giver komfort og fungerer som et godt underlag, hvis dine børn kan lide at tumle rundt. En foldemadras kan også bruges som gæsteseng til de overnattende gæster. Her på Bilka.dk finder du foldemadrasser i forskellige kvaliteter og i mange forskellige farver, så du nemt kan vælge den foldemadras, der passer til dig, din familie og jeres behov. 

Sleepy foldemadrasser

Er du på jagt efter en flot og behagelig foldemadras fra Sleepy, som børnene kan tumle rundt på i stuen eller på værelset, så kan du finde den her i vores udvalg. Du finder Sleepy foldemadrasser i forskellige farver og former her.

Foldemadrasser – praktisk og perfekt til børneværelset

En foldemadras er ikke kun praktisk, når du har brug for en ekstra soveplads. Den er også perfekt til børneværelset. Derudover er den nem at pakke sammen og flytte rundt på. Der er mange fordele ved at vælge en foldemadras:

  • Den er både blød, behagelig og minder om en almindelig madras
  • Den findes i en lang række forskellige flotte design og størrelser
  • Den er kompakt og nem at pakke sammen eller tage med på tur

 

Mange vælger en luftmadras, når de skal have en ekstra gæstemadras, men en foldemadras er også en god mulighed. Den fylder mere end en luftmadras, men har til gengæld flere funktioner. Foldemadrasser findes i forskellige farver og mønstre. Den kan derfor også bruges til børneværelset eller i stuen. Derudover er den hurtigere og nemmere at gøre klar til brug.

Vælg mellem mange forskellige

Der findes flere forskellige typer af foldemadrasser. Overvej, hvad du skal bruge foldemadrassen til, og vælg derefter:

  • Til campisten: Er du ofte på telttur? Eller kunne du bare godt tænke dig et bedre liggeunderlag, når du er på tur? Så kan en foldemadras være svaret. Vælg en foldemadras, du kan rulle sammen og lægge i en pose. Så får du et blødt underlag, der er nemt at tage med, når du eller børnene skal på tur.
  • Til børneværelset: Mangler du et blødt underlag til hyggehjørnet i børneværelset? Vælg en foldemadras i et sjovt mønster, eller overvej en foldemadras i en anden form. Der findes f.eks. foldemadrasser, der kan foldes, så de fungerer som stole.
  • Til gæsteværelset: En foldemadras er også ideel til, når du har overnattende gæster. Overvej evt. en dobbelt foldemadras for mere plads.

På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af foldemadrasser til gode priser. Find din i udvalget herover.