Legetøj til 0-6 mdr.

Små børn begynder i en alder af 6 måneder et være opmærksomme på verden omkring dem, og derfor begynder legetøjet også at kunne være både lærerigt og underholdende. Hos Bilka.dk har vi samlet det allerbedste til de små, både når det kommer til sovedyr. musik og rytmeinstrumenter og meget mere. Se udvalget herunder.

Legetøj til børn på 6 måneder

At lege på barnets præmisser er den bedste måde at skabe kontakt og nærvær mellem dig og dit barn. Samtidig er det også med til at skabe en tryghedsfølelse for barnet. En tryghed, der vækker mod til at udforske verden. Med det rigtige legetøj kan du både

  • skabe en god relation til din baby
  • Styrke barnets motoriske udvikling
  • gøre barnet nysgerrigt på verden

 

I den alder er legetøjet dit bedste værktøj til at hjælpe dit barn videre i udviklingen og i kategorien her finder du legetøj med både forskellige strukturer, mange farver og forskellige lyde, der kan være med til at fange dit barns interesse og udvikle den motoriske sans, samtidig med at i hygger jer sammen.

Et kendt stykke legetøj kan også skabe ro og tryghed, når I er ude at opleve nye ting, for verden bliver pludselig stor, og derfor kan legetøj til en baby på 6 mdr. også være noget helt enkelt, som f.eks. et krammedyr.

 

Sådan finder du det helt rigtige legetøj

Der er mange muligheder, og udviklingen i det første år går så hurtigt, at dit barn næsten når at vokse fra legetøjet, inden det kommer i brug. I vores sortiment finder du derfor legetøj, der har flere forskellige formål og henvender sig til babyer i flere stadier af udviklingen.

  • Figurer, der er gode at gribe om I de tidligste måneder. Senere kan barnet lære, hvordan figuren lyder – muh, mjav, brummm osv. Og til sidst vil dit barn også lære, hvad figuren hedder – ko, kat, bil osv. Det er et klassiske stykke legetøj, som kan vokse med barnet.
  • Krammedyr med mange farver og små overraskelser for små hænder. De er sjove at kigge på og gribe efter, men de er også gode at sove med og udforske, når baby bliver lidt ældre.

Se det store udvalg herover.