Legetøj til 10+ årige

At være forældre til en betweenager kan i sig selv være en udfordring, men at finde den rigtige gave, når der er fødselsdag eller jul i sigte, kan være noget nær umuligt. Derfor har vi hos Bilka.dk samlet de mest populære gaveidéer til 10-12-årige i kategorien herunder.

Gaver til 10-12-årige

VI har samlet de bedste bud på de perfekte gaver til denne aldersgruppe herover, så du kan vække glæde og begejstring hos de fleste betweenagere. Ofte handler det om at finde noget, der er sejt og sjovt på én gang.  Herover finder du legetøj, der er:

  • Lærerigt uden at være belærende

  • Sjovt og udfordrende for børn

  • Moderne og motiverende for leg

Der er pres på, for at vores børn skal blive hurtigt voksne, vælge uddannelser og have styr på skole og fritidsinteresser i en tidlig alder, derfor er leg mere vigtigt end nogensinde før. Hos Blika.dk finder du de sjoveste og mest underholdende stykker legetøj samlet på et sted, så du kan sprede glæde og smil let og hurtigt.
 

Find det rigtige legetøj til børn +10 år

Det kan være svært at sælge et stykke legetøj til en på 10 eller 12 år, fordi de er ved at være store nok til at føle, at leg ikke længere er noget for dem. Det betyder dog ikke, at legetøjet skal pakkes væk og der kun skal bløde pakker eller elektronik under træet. Det handler bare om at finde noget, de ikke kan lade ligge.

  • Vandlegetøj: Det kan være pools eller lignende, men det kan lige så godt være vandgeværer eller vandkander til at vande køkkenhaven med. Det handler om at ramme den rette interesse.

  • Elektronisk legetøj: det bliver aldrig kedeligt at køre om kap eller forsøge at styre en drone – og det er det heller ikke for børn i denne alder. Det er både lærerigt og spændende.

Rul op og se det store udvalg vi har af legetøj til børn i alderen 10-12 år, og bestil dine – og dit barns – favoritter allerede i dag. Du kan enten bestille og betale på nettet eller reservere det og hente i dit varehus efter to timer, hvis du ikke vil vente på posten.